Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Možnost založit právnickou osobu


Scor

Hráč

63
30.10.2020 01:22, naposledy upraveno 30.10.2020 01:54 uživatelem Scor

Zdravím,

co takhle přidat možnost na to, aby si hráč na obecním úřadu mohl založit právnickou osobu (frakci)?

Hráč by mohl přijít na úřad a vyplnit registrační formulář. Aby se zamezilo nadbytečným frakcím tak by byl poplatek např. za 50 tisíc a museli byste mít náhrano alespoň např. 10 hodin.

30.10.2020 10:55, naposledy upraveno 30.10.2020 10:56 uživatelem Rataj

Navrhuješ něco, co už je v plánu (vzhledem k možnosti být ve více frakcích). Jen docela jinak.

50k je opravdu málo na to, aby se zamezilo nadbytečným frakcím.

paprika43

Hráč

4
30.10.2020 11:08, naposledy upraveno 30.10.2020 11:12 uživatelem paprika43

Mně to nepřipadá jako špatnej nápad, ale dal bych tam něco jako mazání tý frakce po nějaký době bez aktivity nebo prostě něco co by zamezilo nějakýmu nadbytečnýmu vytváření frakcí na serveru. Jakože snažíme se tu hrát tak, abychom se nějak přiblížili IRL, ale jakoby IRL si taky zajdeš k notáři, do bank, na finančák atd. a sročko máš během dvou dnů, tady se musíš ptát na fóru, kde se s prominutím ne vždy spravedlivě rozhoduje. ( i AT a vedení jsou jen lidi )

Udělat na to nějaký ty skripty atd., notáře, novou funkci v bance ( firemní účet atd. ), finančák a podobný věci.

Docela by mi nepřipadalo jako špatnej nápad umožnit hráčům udělat nejen jakože firmu prostě OFF-LINE, ale když už tady je něco jako IC internet, tak proč neumožnit hráčům udělat si svůj e-shop atd. 

Za mě to neni špatnej nápad, nějak to domyslet, aby si každej Franta neudělal kolik frakcí chce a pak to tady bude v prdeli chápu.

Ale myslím si, že pokud má být SKIMO jakože fakt co největší přiblížení IRL do MTA, tak bych tady ty možnosti jako IRL udělal, aspoň to tady bude něčím výjimečný a ti hráči sem budou prostě chodit. Jako sorry, ale na ÚPLNĚ KAŽDÝM serveru na CZ/SK MTA to funguje tak, že to začneš hrát a první co, tak hledáš frakci, ale takhle si myslím, že by to fungovat nemělo, na těch serverech je to jak za komunistů, kdy všichni chodili stejně oblečený, měli stejný auta a chodili do stejný práce, pak se našel někdo ( v tomhle případě starousedlík a nejčastěji známý AT), který měl jako jeden z mála možnost si založit frakci... Sorry, ale co si budeme nalhávat prostě to tak je. Každej by si měl vybrat svoje, ale jediný co tu je, tak být na úřadu práce a nebo zaměstnanec ve frakci, ale ta třetí možnost podnikání tu chybí, stejně jako by se někdy mohlo časem přidat investování, protože jak říkám, je tu IC internet, tam si stáhnout brokera, tradovat FOREX, různě akcie a podobný věci dělat jakože ON-LINE a pak by tu byla možnost třeba kupovat komodity jakože fyzicky k sobě, jako zlato, obrazy, inv. alkohol a já nevim co všechno.

Doba všeho se posouvá a myslím si, že CZ/SK scéna MTA by se měla taky posunout o level výš, možná budete jiní tím, že budete mít speciální inventář, lepší auta, lepší skripty u PČR atd., ale jsou tady fakt velký věci, který tady prostě sakra chybí a je otázkou času než s tim přijde někdo jinej.

Sem tak nějak smířenej s tím, že tady zase dostanu dopovědi typu, že to nemá být napodobenina IRL a podobný poopies, ale to je argument, jako říct, že je meloun ovoce.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~43

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024