Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jak funguje ´´dark web ´´

Lester

VIP

21
27.10.2024 05:08

Zdravím rád bych zjistil jak to funguje na ´´dark webu´´ s prodejem a předáním když už to někdo koupil, četl jsem  návod ale nic se zatím neděje.

Předem díky za vysvětlení :)

27.10.2024 10:58, odstraněno 27.10.2024 10:59 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Nyplexx

Hráč

4
27.10.2024 12:05

Jediná rada co ti můžu dát je se tomuhle jakoukoliv cestou vyhnout. Je shit kupovat něco z DW, akorát si zaděláš na problémy.

Ale pokud něco fakt chceš, mám pocit, že to funguje tak, že si objednáš, zaplatíš (je na výběr z mnoha platebních metod, nejčastěji se používá kryptoměna kvůli nemožnosti vysledování odesílatele) a prostě čekáš, většinou ti danou věc někdo někde nechá a pošle ti souřadnice, ty tam dojdeš, vezmeš si to a odejdeš.

Thats all, můžu se plést, tudíž se případně omlouvám. 

jan38

VIP

46
27.10.2024 12:43

Zatím jsem znal jen  to že nekdo neco zaplatil a nikdy to nedostal. už je lepší nějak osobu kontaktovat než platit předem. Muže se stát že dana nabidka tam je ale hráč už ma bud Permanentní ban a nebo tu hru už nehraje.

LegitZett

Hráč

19
27.10.2024 13:09

Je dosť dôležité nakupovať od overených sellerov, sleduj reputáciu, a ak nenájdeš nikoho, skús kupovať od tých, ktorý nedávno pridali svoj inzerát, nakoľko na stránke môžu byť aj inzeráty hráčov, ktorí už nie sú aktívni.

Lester

VIP

21
5.11.2024 07:54

A když něco prodáváš a někdo to koupí a máš bezpečné doručení jak to probíhá ?

jan38

VIP

46
5.11.2024 12:48, naposledy upraveno 5.11.2024 12:53 uživatelem jan38

Nijak je to furt dark web. Neplat tam předem. Bezpečne doručení tam muže bejt aby jsi tomu jako nejaký človek veřil ale však jedna se o dark veb kde jsou vetsinou irl podvody a podobne veci takže bych tomu nijak neveřil.

Bepzečne doručení muže být i to že ti to doručí bez toho aniž by te nejak napadl.

DJDave

Hráč

22
dnes v 14:30

Ahoj. doporučuju se podobným věcem raději vyhnout. Dark web je známý tím, že i když tam najdeš různé trhy a nabídky, celkově jde o nebezpečné a často nezákonné prostředí kde snadno narazíš na podvody nebo jiné problémy. Pokud jsi narazil na nějaký "návod“ a zatím se nic neděje, je to vlastně spíš dobře, protože máš šanci si to ještě rozmyslet a vyhnout se rizikům.

helper DJDave