Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost NonRP driving, common sense - Noah Lee Tremblay

macaczE

Hráč

11
2.11.2024 16:30, naposledy upraveno 2.11.2024 18:05 uživatelem macaczE

Cego, je mi lito ze zase musim psat na forum tykajiciho se skima v tom nehezkém slova smyslu, reporty dávám jenom pri tech nejvaznejsich pripadech, protoze me vztek vetsinou prejde, ale  toto me vazne vytocilo do takovych obratek, ktery snad na skimu ani nepamatuju. Jedna se o chovani Noah Lee Tremblay z vyse zminenych duvodu.

Jak to cele zacalo : K 99% pripadu nemam klip ani nic, takze to zustane ciste jako spekulace ale zalezi jak na kom mi uveri. Takze, cele to zacalo tak, ze jsem vlastne tankoval na benzince, tam jsem si vsiml ze zamnou tak celkem divně stojí již zmíněná osoba, takze jsem dotankoval zaparkoval na benzince a tam stál, policistka se otocila a stoupla si prede me se zapnutymi majaky, tam zacala cela honicka. Ja mel GT 500 a on toho vysokyho Forda (suv), jiz ze zacatku honicky jsem si vsiml ze jezdi fakt divne (preskakuje dalnice, JAKOŽE VYLOŽENĚ PŘESKAKUJE), nebo jak si až extrémním způsobem ve cca 200km/h prohání po poli, aby si cestu zkrátil o polovinu ( kurnik spatnej screen :D, proste ty pole za blueberry u té farmy) a po různých extrémně terénních místech kde by snad ani tank ve cca 180km/h neprezil (https://imgur.com/a/LWrNTHR).

Takže, po honičce, který trvala asi 5-8 minut, to policista skoro předemnou vzdal a s totálně rozmláceným autem bez nárazníku a s rozbitým uplne vsim, cim model dovoluje jel do montgomery, asi opravit a natankovat, takže já jsem jel do Los Santos vyplnit čas, pak jsme se znovu potkali v Montgomery, kde se za námi přidal i Marcus Nolan avšak s ním problém nemám, byť mi na konci honičky nebyl schopnej odpovědět, jestli je podle něho normální takhle jezdit (v nehezké verzi, ale nikoho jsem nijak ničím nečastoval), ale to mu neberu za zlé a je to vlastně úplne fuk. Ano, zkuste hádat, milovaný Noah se během druhé honičky znovu ztratil, kam asi ? Opravit se ! protože to auto zase celý totalne rozsekal v kopcích. Ale jak se vrátil tak jsem byl dopaden. Jakým způsobem ? Dal mi vyloženě naskočenou pneumatiku na bok při zeskoku přímo z dálnice.  Upřímně, tohle je velmi smutné chování někoho, kdo prošel několika výběrovýmí řízeními a měl by jít IC příklad a dost možná pro někoho i OOC. Doufám že se to vyřeší férově. A jenom takovej dodatek ke Common Sense - irl by prislusnik jakekoli policie nenaboural v az extremni rychlosti z boku do auta aby někoho zastavil. 

A k těmto okolnostem bych chtěl požádat o void celé akce, včetně vrácení veškerých náhrad. Díky

VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=obwbkq9975w&ab_channel=Maca

ps(mozna to na tom videu z první dobré nepujde videt ze to skocil, ale byl bych rad kdyby jste si to proSTOPovali a podivali se, ze dokonce z toho svahu aji letěl).

Lakay34

Hráč

40
2.11.2024 18:26

Takže, servus čau ahoj,

Ja sa ti tu vyjadrím ku tvojej sťažnosti na mňa, nechcem to tu moc rozpitvávať ani nijako zvyšovať nervičky.

Najprv to začalo tak, že ty na tvojej Audine si zdrhal, pokiaľ si dobre pamätám ŠPZku TEF FL0N. Na tom by nebolo nič zlé, kebyže po presadnutí do GT500 si ma nezačal hneď osočovať, že som zmetoval tvoje meno a začal som za tebou húkať. Popravde to bolo tak, že som si náhodne, ba dokonca šťastlivo ŠPZ tvojho auta a bolo neregistrované. Tak hádaj čo môže nasledovať a to, že v tom aute si sedel ty bola čerešnička na torte. 

Ale to som už odbočil od sťažnosti. Sťažuješ sa na RP drive, konkrétnejšie to, že s offroad autom jazdím offroad ¯\_(ツ)_/¯. Kebyže si nahrávam naháňačku s tebou, tak to sem priložím, bohužiaľ nemám, čiže ku tomuto bodu sa ti moc nevyjadrím, avšak ja si myslím, že som jazdil na základe schopností auta a nijako som RP drive neporušil. Čo si poslal ten klip, tak áno, je vidieť, že som tam trošku skočil, ale rozhodne to nie je vec, za ktorú sa banuje, to však nechám na AT. 

No a na záver Common Sense, inými slovami vec, ktorá mnohým ľudom bohužiaľ chýba. Sťažuješ sa na to, že som to do teba napálil, hej... Napálil som to do teba hneď z dvoch dôvodov a to: ICly si jazdil neskutočne nebezpečne, niekoľko-krát si ohrozil ostatných a ten druhý dôvod je ten, že jednoducho sa to volá kontaktné zablokovanie, ako zastavovacia technika v PSA. 

Nic víc, nic míň, pochválen a s pánom bohom.

macaczE

Hráč

11
2.11.2024 19:00, naposledy upraveno 2.11.2024 19:08 uživatelem macaczE

Ale to som už odbočil od sťažnosti. Sťažuješ sa na RP drive, konkrétnejšie to, že s offroad autom jazdím offroad ¯\_(ツ)_/¯ :

Ukaž mi auto (kromě dakar specialu), ktery by dokazalo takovej teren jezdit v rychlosti jakou jsi tam jezdil ty, to by me vazne zajimalo, a to že jsi jezdil podle schopností auta je lež, však si vzpomen, jak jsi to auto minimálně jednou opravoval, což by šlo aji vidět v logách a řekl bych že to by svědčilo o hodně, protože myho auta ses snad ani nedotkl.

No a na záver Common Sense, inými slovami vec, ktorá mnohým ľudom bohužiaľ chýba. Sťažuješ sa na to, že som to do teba napálil, hej... Napálil som to do teba hneď z dvoch dôvodov a to : 

Aha, a co kdyby tam jel někdo jinej ? Nějakej civilista, vyznamna osoba, jiný policista ? a ty by jsi neodhadl rychlost a trefil si ho ? ? A to je přesně ten common sense, nemuzes skočit ze srázu ve vysoké rychlosti někam, kam absolutne nevidis a nejsi si jistej že tam nikdo jinej není.

niekoľko-krát si ohrozil ostatných : 

A to jak jsi skákal po polích, (konkrétně na místě prvního screenu) kde v té křižovatce stálo šedý CLSo a kdyby si se nějak na náhodu neuhnul, nebo on, to přesně nevím, tak jsi v něm úplně stejně jak ve mně. A to je přesně to co jsem psal v textu nad tímhle. Přesně toto všechno se stalo, takže bych řekl že si ohrozil více lidí jak já.. (a to jak sis z toho jeste ze sis z te nahanecky delal tokyo drift session nebudu komentovat)

že jednoducho sa to volá kontaktné zablokovanie, ako zastavovacia technika v PSA. : 

Chápu, že každá policie má jiné zastavovací taktiky, ale pochybuju, že by vás tam učili že máte dát autu T-Bone o strom v minimálně 150 km/h a jeste k tomu skakat pres dalnice kopce atd. :D vtip celkem

9.12.2024 17:30

Ahoj, prošel jsem si doložené "důkazy"(jestli se tomu tak dá říkat), promluvil si o situaci s oběma stranami, osobně si ta místa ve hře podobnou rychlostí zajel a došel jsem k závěru, že k porušení pravidel ze strany nahlášeného hráče nedošlo

Explorer v PD verzi, jako máme na Skimu, je dostatečně dimenzován na hrubé zacházení a to jak v terénu, tak v použití k zastavení ujíždějícího vozidla. Pár skoků, jízda po louce, polní cestě, přes krajnice cest, není nic tak hrozného, co by to auto muselo nutně odrovnat. Nehledě na to, že na jednu stranu nahlašuješ hráče za nonRP driving a na straně druhé je z videa, které si nám tady poslal jako důkazní, zřejmé, že taky nemáš nejmenší problém toho tvého mustanga kopat na prasáka přes krajnice a nebo ho rovnou poslat mimo vozovku a to je na tom v terénu mnohem hůře než to zmiňované ZTčko.