Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Scott Foster - DM / Common sense

WoodyCZE

Hráč

2
3.11.2024 12:33

Zdravím, okolo 12:00 jsem byl s kámošem zatčen policí kvůli tomu, že jsme policii ujeli. Chytili nás oba, nebyl jsem spokojen s přístupem PSA tak když mě vyndávali z auta jsem na Scotta flusnul okamžitě bez jakéhokoliv RP mi dal beanbagem,tazerem bych to ještě pochopil ale beanbag se používá opravdu jen v urgentních případech například na osobu s nožem, nebo na osobu která může okolí nějak ohrozit nebo která je nebezpečná, já jsem byl neozbrojený a nebyl jsem vůbec nebezpečný, byl jsem v poutech a nemohl jsem nikomu ublížit. Nesouhlasím s tím, a žádná "IC věc" to není ,tohle je DM a určitě by se to podle mě mělo řešit OOC. Také by se Scott měl bát o ztrátu jeho vysokého ranku v PSA. Corrupt copa jak vím NeRPí, takže mi to přijde divné.

důkaz:  https://medal.tv/games/gta-sa/clips/j0DVCr2CpzMDWYB42?invite=cr-MSxSRXgsMjc5OTYzMTQyLA 

clipnul Kamrád 

Reichard

Hráč

27
3.11.2024 13:50

Děkujeme za self-report (vystřiženo z videa hned pod tím)

WoodyCZE

Hráč

2
3.11.2024 14:18

ano to bylo jemu řečeno jelikož mu to crashlo někde v blueberry a měl rpit a aby nedostal ban tak sem mu řekl at jede

susikom

Hráč

2
3.11.2024 14:24, naposledy upraveno 3.11.2024 14:28 uživatelem susikom

ano crashlo mi to když nás naháněli, když jsem to napojil tak mi napsal ať se vrátím, nevěděl jsem kde ale poté jsem zjistil kde jsou tak jsem došel a akce se doRPila bez problému.

jo a btw nemusíš mi stalkovat můj medal profil, děkuji

3.11.2024 14:33

No nevím kluci, nějak mi ta vaše story nesedí s tím, co je vidět na klipu. Mazat jste ho nemuseli, dovolil jsem si ho uložit - hopa.

Lásku. <3

3.11.2024 16:15

Ahoj WoodyCZE!

Stížnost si přebírám já.

Pojďme se rovnou tedy vrhnout na verdikt.

Po přezkoumání všech zaslaných důkazů nevidím žádné pochybení  ze strany policisty, aspoň tedy né pochybení z OOC hlediska. Na přiloženém clipu jde vidět, jak si policistu chtěl defacto uhodit - Nevím jestli se jednalo o miss, každopádně policista reagoval na potenciální útok z tvé strany, přičemž tě zasáhl beanbagem. Tudíž policista nebude nijak z OOC hlediska trestán. Samozřejmě ty máš právo na to to řešit ICly, například pomocí stížnosti na daného policistu, nebo jinými dostupnými prostředky.

Mimo to ti děkuji za za self nahlášení sebe a tvého kolegy, oba budete náležitě potrestáni v podobě prodloužení trestu a já tě ještě tedy požádám, abys mi z celé záležitosti poslal logy na můj discord - havliii

Ještě bych rád poděkoval Reichardovi za screen z videa a Lionnelovi za reupload smazaného videa, díky kterému budete potrestáni.

Přeji pěkný zbytek dne,
[GM] Havliii