Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

AUKCE - Garáž a kancelář v lokalitě Fort Carson

Kaizen

Hráč

36
3.11.2024 21:12

Přeji příjemný nedělní večer.

Tímto inzerátem zahajuji online aukci na bývalou garáž a kancelář, které patřily firmě Automotive Group. Garáž a kancelář se nachází v klidné oblasti Fort Carson, hned vedle místní opravny, kterou jistě všichni znáte.

Před garáží je dostatek prostoru na parkování vozidel, ale můžete tento prostor využít podle vlastního uvážení. Garáž je prostorná a je na budoucím majiteli, jak s ní naloží. Momentálně ji již nevyužívám, a proto je mi líto, aby pouze stála nevyužitá. Garáž je v rané fázi, bez veškerého vybavení, jako jsou zvedáky apod. Kancelář je však dokončena na 100% a je možné ji okamžitě využívat. V případě garáže se budete muset pravděpodobně pustit do úprav, abyste získali více prostoru, ale opět je to na budoucím majiteli, jak s tím naloží.

Číslo popisné garáže je 1370 a číslo popisné kanceláře je 1369.

Vzor příhozu:

• Jméno a příjmení:
  • Nabídka:
  • Kontakt:

Vyvolávací cena: 3.500.000 Kč,-
Minimální příhoz: 100.000 Kč,-

❗ Upozornění k minimálnímu příhozu: Pokud nebude splněna stanovená minimální výše příhozu, nabídka bude automaticky považována za neplatnou.

*Fotogalerie obou nemovitostí*

Aukci ukončím až po dosažení cílové částky 6.500.000 Kč,-, nebo pokud se nabídka dostane na úroveň, která mi bude vyhovovat. 

Natalya Kovalijova
📧 natalya.kovalijova@post.ic