Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory #20 |Harybo|

DJDave

VIP

22
5.11.2024 20:14, naposledy upraveno 5.11.2024 20:22 uživatelem DJDave

Zdravím všechny! Dnes jsem si pozval na rozhovor @Harybo Určitě mrkněte na oficiální discord LS a to konkrétně téma mých rozhovorů, kde můžete podávat návrhy a také si můžete zasoutěžit. Do budoucna mám opět v plánu udělat nějakou soutěž o kredity. Teď se vklidu usaďte, dejte si něco dobrého k jídlu či pití a užijte si tenhle rozhovor.

Rozhovor s Harybem

1. Jak by jsi popsal své začátky na skimu?

No, na skimu jsem začal hrát poprvé 23.10.2021. To byla doba kdy fungovali nejvíce převozy tahačema. Je paradox   že díky J&B jsem přičichl k ilegálu, který mi vydržel dejme tomu do teď, díky ilegálů jsem taky potkal například   Korma, se kterým to táhnem do dnešních dnů.

LeoSight.cz

2. Který hráč na serveru podle tebe nabízí nejlepší RP a co ho činí tak dobrým?

No většina by řekla že to budou trusted hráči. Já si myslím že hráčů je zde spoustu, kteří se vyrovnají RPéčkem i   trusted hráčům ale kdybych měl zde říct pár lidi tak by to byl , @Samik , @Holysek  a samozřejmě  @kormoo , kdybych ho tu nedal bych si zas vyslechl.

3. Jakým způsobem tě hraní RP ovlivnilo v reálném životě?

Naučil ses něco, co aplikuješ i mimo hru? Já si myslím že každá hra tě něco naučí, takovým příkladem je třeba Gran Turismo s Jannem Mardenboroughem. Bohužel si asi nedokážu vzpomenout zrovna na příklad, co bych aplikoval ze skima v reálném světě.

4. Přemýšlel jsi někdy, že bys svoje zrzavý vlasy obětoval a šel třeba na modrou?

Nebo je zrz prostě tvoje superzbraň? Popravdě nepřemýšlel a nad modrou už vůbec ne. Musím se přiznat že jsem měl na základce sázku při florbalovém turnaji, že když pustím víc jak 3 góly tak si nechám vlasy na týden na růžovo :D . Od té doby si svojich vlasů nějak tak vážím.

5. O tobě víme že jsi pomáhal při povodních jako hasič. Jak to bylo pro tebe náročné a co vše jsi dělal?

No povodně 2024 bylo pro hodně z nás i pro oběti dost silný. Nedokážu si představit co lidi zasažení povodněmi,   kterým jsme pomáhali zažívali v hlavě. S klukama jsme pomáhali je evakuovat, pomocí člunu uprostřed ulice.   Bylo to dost náročné fyzicky a také i psychicky.

6. Vyjmenuj tři členy této komunity, kteří jsou nejvtipnější

Já, já, já. Né nevím, volím třeba @VajkoChlpko @vojd56 , @KIK0

7. Jaké je tvé oblíbené místo na serveru? Zkrátka, kde se ti dobře RPí?

Ty jo, myslím si že do srdíčka se mi dost vrylo San Fierro. Myslím si že je to hlavně kvůli tomu že jsem tam našel s  Kormem naše nejlepší RP.

8. Co děláš ve volném čase kromě Skima. Co tě naplňuje?

Už skoro 10 let dělám požární sport, snažíme se být na každých závodech tudíž víkendy jsou dosti nabité.

9. Jak vznikla tvá přezdívka? Pochutnáš si někdy na medvídcích haribo?

Ježíš, to je dost staré. Před třeba 6 rokama jsme s bratrem dostali PlayStation 4. Tam jsme si stáhli fortnite a   museli jsme si vymyslet jméno, tak jsme spojili naše příjmení a bro = Hanybro. Asi po půl roce mi spolužák začal   říkat Harybo, no a tak to zůstalo. Inač džajribo medvídky mam rád.

10. Máš nějakou postavu, kterou jsi si oblíbil nejvíc? Proč právě tu? Vůbec nevím co si vybrat, já jsem     zastánce že když chceš začít nové RP, udělej si na to nový char. Né být půl roku například PSA, pak být na rok   hasič a pak z tebe bude mafián. Když bych měl teď říct, kterou postavu mám teď nejraději, bude to asi PSA   postava.

11. Jakou radu bys dal hráčům, kteří chtějí zlepšit své RP?

Nejsem zrovna ten co by měl v tomto radit. Ale, nejlepší možnost je frakce co rozvíjí RP, dříve jsem si myslel že   nejlepší je k tomu něco jako HZS frakce ale změnil jsem názor. Myslím si že tam se člověk naučí opak, například   odrbat celé rpé. Bindovat si méčka jako například vytáhnutí hasičáku a odjištění, je ta mne nedostatečné RP,   které  se učí nováčci. Teď si troufnu říct že nejlepší možnost je sociál RP, někde na ulici v MG či baru.

foto: @Cepicka

12. Jak by jsi popsal své aktuální RP v PSA? Baví tě to?

Popravdě PSA je skvělá frakce se skvělýma lidma, krom @zeldinko . Za poslední dobu mne to baví čím dál víc.

13. Jaký je tvůj oblíbený způsob, jak relaxovat po náročném dni?

Nejlepší způsob je sednout si na toaletu, otevřít si časopis blesk nebo rytmus života a číst. S/O Bregovi, který mi tuto relaxační metodu poradil.

TO NEBO TO

14. Sladké nebo slané jídlo?

Slané

15. Léto nebo zima?

Léto

16. Slunce nebo déšť?

Slunce

17. Být do konce života zrzavý a nebo nemít vlasy?

Zrzavý a cédo na hlavě

18. Koprová omáčka nebo křenová omáčka?

Koprovka, vajco a brambor

19. Hraní postavy stejného pohlaví nebo opačného?

Těžko říct, podle situace

20. Rychlovka nebo dlouhá předehra?

Až po svatbě

21. Strach z výšek nebo strach z hloubky?

Noo, z hloubky asi.

22. Jak si představuješ svůj ideální den?

Ležet v posteli, koukat seriály a papat nějaké dobroty.

23. Kdybys mohl změnit jeden okamžik ve svém životě, jaký by to byl a proč?

Nenainstaloval bych si MTA.

24. Kdybys měl definovat, co pro tebe znamená štěstí, jak bys to popsal?

Štěstí? Asi to že se mam dobře s dobrými  lidmi.

25. Máš nějaký oblíbený film nebo seriál, který tě inspiruje?

Divočáci. To je totální pecka. Pak u mna vedou Marvel filmy aj seriály

26. Jaká byla tvá největší výzva v životě a jak ses s ní vypořádal?

Překonat možná strach z neúspěchu a najít si vždy druhou šanci.

27. Kdybys měl možnost potkat jakoukoli historickou nebo slavnou osobnost, kdo by to byl a proč?   Jednoznačně Sylvestra Stallona, rocky, rambo. Pecky mojeho dětství. S tatou jsme moc netrávili spolu čas doma, vždy jsme se ale sešli u těhle pecek.

28. Poslední otázka nakonec. Jaký je tvůj cíl či sen. Čeho chceš v životě dosáhnout. 

Rozhodně věc, které se držím už pár let a to je stát se profesionálním hasičem. Myslím si že pro to jsem obětoval   dost a ještě toho spoustu obětuju. Ještě bych chtěl poděkovat na závěr tobě Diskžokeji Davide za příležitost   rozhovoru s noname jako jsem já. Díky strýcu.

Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!

@Harybo