Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory #21 |Cepicka|

DJDave

VIP

22
8.11.2024 12:06

Zdravím všechny! Dnes jsem si pozval na rozhovor @Cepicka Určitě mrkněte na oficiální discord LS a to konkrétně téma mých rozhovorů, kde můžete podávat návrhy a také si můžete zasoutěžit. Do budoucna mám opět v plánu udělat nějakou soutěž o kredity. Teď se vklidu usaďte, dejte si něco dobrého k jídlu či pití a užijte si tenhle rozhovor.

Rozhovor s Čepičkou

1. Jak by jsi popsal své začátky na skimu?

Na skimu jsem si poprvé zahrál 3.3.2021 poměrně náhodou díky mému kamarádovi, byl jsem neznalý a nevěděl  jsem co a jak protože jsem nic podobného předtím nezkoušel takže jsem se nechal zaučit a po zaučení  jsem to už jen tak zkoušel ve volném čase, vím že mě to potom nějak omrzelo protože jsem se nikam  neposouval ale potom jsem se k tomu vrátil, začal jsem hrát častěji až jsem se dostal do bodu kde mě to skimo fakt bavilo a trávil jsem tam vlastně většinu volného času. Ještě v roce 2021 jsem za mojí main postavu RPil PSA i HZS, to byla asi doba kdy mě to skimo bavilo fakt nejvíc, v HZS byly suprový lidi, velil tomu Kenny Wright takže to bylo suprový.

LeoSight.cz

2. S kým teď nejvíce RPíš?

Poslední rok RPím převážně s markusem a tubou, děláme společně zábavný RP pro  nás ale také se teď   poslední dobou snažíme i pro ostatní nějakými společenskými akcemi jako je například NCM, což jsou tuning   srazy které na skimu pořádáme. Taky jsem teďka začal hodně RPit s @Holysek protože to RPčko s ním je občas   prostě ukrutná sranda a oba se u toho dokážem nasmát, myslím si že by to tak měl mít každý a né se u toho   RPčka stresovat nebo si brát věci co se ve hře odehrají tak vážně, všichni víme že se takový najdou a je dost   nepříjemný a zbytečný když se s člověkem pohádáš kvůli něčemu co se odehrálo na skimu.

3. Existuje nějaká věc, kterou by jsi na Skimu změnil nebo přidal?

Takových věcí je mnoho ale né všechny se dají nějakým způsobem zrealizovat, určitě bych přidal nějaké věci které   rozšíří nějaké to společné RPčko. Jsou ale i věci které bych nejraději odstranil, například ten systém nemocí.. Chápu  pointu že to je nějaké rozšiření RPčka jak pro normální hráče tak pro ty co RPí ZZS ale mně to přijde prostě  zbytečné nebo spíš přehnané, je pravda že by se to nemuselo úplně odstraňovat ale spíš bych to nějak  poměnil protože mi přijde že dostat nemoc je až moc jednoduché, měl jsem období kdy jsem se zbavil jedné  nemoci a druhý den jsem měl zase nějakou jinou, řekl bych tedy že to je teď už lepší a to nevím jestli se to nějak  měnilo nebo mám jen prostě štěstí ale dřív to byl fakt extrém.

4. Jaký je tvůj oblíbený nápoj?

No, všichni víme že je nejlepší samozřejmě čistá voda, nejvíc se toho napiješ a ještě to není nezdravé ale tím že chodím na střední školu jsem si vybudoval lásku k nezdravým nápojům, takže teďka to mám tak že si každé ráno na praxe koupím růžovej monstr kterej chutná prostě lahodně a ještě mě to probudí ale jinak doma piju jenom čistou vodu samozřejmě.

5. Kdyby jsi měl vyjmenovat tři talentované hráče, kteří mají opravdu hezké RP. Kteří by to byli?

Protože neRPím v nějakém velkém okruhu lidí tak je těžké takové lidi jmenovat ale určitě mohu jmenovat Holyska  s kterým teď RPím a to RPčko má prostě dobré, dál taky můžu říct že má fajnové RPčko @Markuus , když  chce tak dokáže fakt dobře RPit a to RPčko si s ním pokaždé užiju, to stejné i Tuba, když se my tři dáme do  nějakého společného RPčka tak si vždy říkám jak dobře to RPí.

6. O tobě víme, že pořádáš [NCM] Car Meety neboli tunning srazy. Jak je náročné tohle vše nachystat a naplánovat?

Ano, teďka to bude už vlastně rok co se udělal první NCM sraz, tehdá jsme tomu říkali teda ještě Night Cruise když jsme to dělali s @Havliii poprvé, měsíc po tom to bylo už officiální NCM nebo-li Night Car Meets. Poté jsme se kvůli nějakým neshodám s Havlim rozdělili a od 6tého srazu jsem je dělal dělat sám (za to se ti omlouvám havli) Poslední sraz co byl, tedy sedmý jsem dělal společně s mými přáteli markusem a tubou a obrovsky nám pomohl @Fugu díky traileru který nám k tomu připravil, myslím si že ho na připomínku mohu hodit sem (odkaz), trailer se dle mého moc povedl a do teď si ho občas pouštím protože z něho mám prostě radost, dík fugu! Jinak zpět k tvé otázce, naplánovat takový sraz není nějak těžké ale zároveň to není úplně nejjednoduší.. Hlavní a nejdůležitější je si připravit nějaký program který ty hráče bude bavit, s tím že jsem se rozhodl dělat zrovna srazy tak vymyslet nějaký program zrovna není nejjednoduší, poté už jen sehnat lidi co ti tam budou prodávat pití, lidi co ti s tím pomohou a je to, samotná organizace když se sraz koná už tak náročná není, hlavně díky tomu že nám na srazy chodí fakt super lidi kteří to nijak netrollí a myslím že si to i užívaj. Naposledy jsme s klukama dělali ke konci srazu organizované drag závody které se dle mého náramně povedli, hráči si dávali sázky kdo vyhraje, vydělávali nebo prodělávali peníze a to je přesně to, čeho jsme chtěli dosáhnout, aby ti hráči soutěžili a užívali si to. Velký dík taky patří admin-teamu který mi často pomáhá s uskutečněním nějakého takového srazu, ať už spawnutím stánků nebo jinými důležitějšími věcmi.

Obrázek

7. Prozradíš nám, jestli se něco podobného do budoucna chystá?

Samozřejmě že budeme pokračovat a srazy budou dál, takže ano, v budoucnu určitě ještě spoustu srazů bude, jen  musíme dělat větší časové rozestupy aby jsme zvládli naplánovat vždycky něco nového a zábavného aby to nebylo  furt dokola to stejné. Čekání na další srazy protahuje také @zein ban protože mi s tím dříve pomáhal a  ta jeho pomoc byla prostě hrozně znát protože mi dokáže poradit a pomoct s tou organizací protože má nějaké ty zkušenosti z jeho Rally Eventů, plánoval jsem že by jsme spojili naše dvě akce nějak dohromady a udělali tím něco ještě většího než bylo do teď ale bohužel má ban a tím se to dost protahuje a sehnat někoho, kdo dělá něco podobného jako on je těžké protože to zkrátka nikdo nedělá takže dík Zein za to cos dělal a doufám že ještě dělat někdy budeš, pokud ti to administrátoři umožní.

Obrázek

8. Jaké je tvé oblíbené auto na serveru a jaké naopak v realitě?

Na skimu je spoustu aut který jsem si za tu dobu co tu hraju oblíbil ale tím, že jsem se teď dostal k nějakým  zajímavějším autům jsem si hrozně oblíbil mé camaro s unikátní úpravou, bude to hlavně tím že to není handling  jako každý jiný, není to prostě takový ten obyčejný handling který je jen rychlejší než normální verze a není to nic přeboostěného, je to auto které se chová tak, jak by se taková amerika měla chovat a jízdu s tím si hrozně užívám.. V realitě je těžké určit nějaké mé oblibené auto tím, že jsem moc aut neřídil protože ještě nemám řidičák ale co se týče nějakého vzhledu vozidla mohu říct že se mi hrozně líbí starší auta, snad úplně nejvíc se mi už nějakou dobu líbí starý Ford Mustang z roku 69 ale kdybych měl koukat na nějakou funkčnost auta, ovladatelnost a efektivitu tak se mi asi nejvíce líbí jedničkový focus který jsem i řídil a už teď ho "vlastním" jako své první auto, myslím že lepší auto na začátek jsem dostat nemohl, s tátou se v těhle autech pohybujem furt a za tu dobu jsme si je nějak oblíbili, krz tátu prošlo mnoho jedničkových focusů, vždycky hatchbacky a nikdy si na žádný nestěžoval, chvilku jsme měli i ST170 a ten pocit z jízdy je prostě něco skvělýho.. Ten co mám já ST170 úplně neníí ale myslím že 1.4 je na začátek akorát, uvidíme k jakýmu autu se dopracuju ale toho mustanga bych někdy vlastnit chtěl.

9. Máš nějaké fóbie nebo obavy, které tě ovlivňují?

No, určitě je několik věcí kterých se bojím ale nevím zda-li to nazvat fobií. Kdybych měl ale jmenovat vyloženě  nějakou fobii tak je to asi fobie z řízení mého kamaráda Danka, to co on dělá s felícií když sedím na místě  spolujezdce je občas tak strašidelné že bych býval radši ani nenasedal, jeho řidičské schopnosti opravdu dokážou  zastrašit ale nemyslím si že by mě to nějak ovlivnilo.

10. Kdybys mohl změnit jeden okamžik ve svém životě, jaký by to byl a proč?

Jeden takový okamžik bych  velice rád změnil a to rozdělení mých rodičů, když jsem byl ještě mladší tak začali  bydlet odděleně a co si budeme, mému mladšímu i aktuálnímu já to zrovna moc nepomohlo, dřív mě to dost tížilo  ve škole a tak, teďka jsem s tím už tak nějak "v pohodě" ale co bych dal za to aby se tahle blbost vůbec  nestalo, dost to omezilo kontakt mezi mnou a mým tátou takže se nevidíme tak často a není to prostě ono, věřím že to pár lidí tady zažilo takže ví o čem mluvím a těm co to nezažili můžu říct jen to, aby si toho vážili a měli své rodiče rádi.

11. Jaké je tvé oblíbené místo na serveru? Kde se ti dobře RPí?

Oblíbené místo na serveru? Takové místo ani nevím jestli mám, možná je to tím že už na Skimu nehraju tak   často jako dříve tudíž toho RPčka moc nemám ale dříve jsem trávil spoustu času po nějakých klubech a barech   kde bylo vždycky co RPit, dříve po takových místech hlavně chodilo více lidí takže bylo s kým poRPit a pokecat,   teď to mám asi tak že si vždy nejlépe zaRPím někde po Red County kde ještě nějaké to RP je a nebo   samozřejmě na NCM srazech kde to RP tvoříme my s hráči kteří na srazy jezdí, proto by tam měl jezdit každý!

foto: @koblst

12. Máš nějaké dlouhodobé cíle v rámci komunity, které bys chtěl dosáhnout?

O jedné takové věci určitě vím, už déle se snažím dosáhnout toho, abychom naučili komunitu vážit si akcí které   ostatní hráči pořádají, některé akce vážně není jednoduché pořádat ještě když to někteří členové komunity   vysloveně kazí. Važte si každé akce kterou si pro vás hráči připraví ať už je menší nebo větší, hráči to dělají hlavně   pro vás a pro zábavu, alespoň tak to máme my s NCM srazy a dokud srazy budeme dělat tak to tak budeme mít,   tak si toho važte!

13. Poslední otázka. Je nějaký sen, který by sis chtěl v životě splnit? Co tě k tomu inspiruje?

Určitě.. Sním o tom že jednou budu mít spokojenou, šťastnou a zdravou rodinu pro kterou budu žít, mít garáž s   hezkými auty a hlavně v životě něco v budoucnu dokázat, nesedět celý dny u kompa a dělat lidí okolo mě   šťastnými. Třeba někdy uspořádám nebo jako NCM i v reálu.

Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!

@Cepicka