7. Prozradíš nám, jestli se něco podobného do budoucna chystá?
Samozřejmě že budeme pokračovat a srazy budou dál, takže ano, v budoucnu určitě ještě spoustu srazů bude, jen musíme dělat větší časové rozestupy aby jsme zvládli naplánovat vždycky něco nového a zábavného aby to nebylo furt dokola to stejné. Čekání na další srazy protahuje také @zein ban protože mi s tím dříve pomáhal a ta jeho pomoc byla prostě hrozně znát protože mi dokáže poradit a pomoct s tou organizací protože má nějaké ty zkušenosti z jeho Rally Eventů, plánoval jsem že by jsme spojili naše dvě akce nějak dohromady a udělali tím něco ještě většího než bylo do teď ale bohužel má ban a tím se to dost protahuje a sehnat někoho, kdo dělá něco podobného jako on je těžké protože to zkrátka nikdo nedělá takže dík Zein za to cos dělal a doufám že ještě dělat někdy budeš, pokud ti to administrátoři umožní.
8. Jaké je tvé oblíbené auto na serveru a jaké naopak v realitě?
Na skimu je spoustu aut který jsem si za tu dobu co tu hraju oblíbil ale tím, že jsem se teď dostal k nějakým zajímavějším autům jsem si hrozně oblíbil mé camaro s unikátní úpravou, bude to hlavně tím že to není handling jako každý jiný, není to prostě takový ten obyčejný handling který je jen rychlejší než normální verze a není to nic přeboostěného, je to auto které se chová tak, jak by se taková amerika měla chovat a jízdu s tím si hrozně užívám.. V realitě je těžké určit nějaké mé oblibené auto tím, že jsem moc aut neřídil protože ještě nemám řidičák ale co se týče nějakého vzhledu vozidla mohu říct že se mi hrozně líbí starší auta, snad úplně nejvíc se mi už nějakou dobu líbí starý Ford Mustang z roku 69 ale kdybych měl koukat na nějakou funkčnost auta, ovladatelnost a efektivitu tak se mi asi nejvíce líbí jedničkový focus který jsem i řídil a už teď ho "vlastním" jako své první auto, myslím že lepší auto na začátek jsem dostat nemohl, s tátou se v těhle autech pohybujem furt a za tu dobu jsme si je nějak oblíbili, krz tátu prošlo mnoho jedničkových focusů, vždycky hatchbacky a nikdy si na žádný nestěžoval, chvilku jsme měli i ST170 a ten pocit z jízdy je prostě něco skvělýho.. Ten co mám já ST170 úplně neníí ale myslím že 1.4 je na začátek akorát, uvidíme k jakýmu autu se dopracuju ale toho mustanga bych někdy vlastnit chtěl.
9. Máš nějaké fóbie nebo obavy, které tě ovlivňují?
No, určitě je několik věcí kterých se bojím ale nevím zda-li to nazvat fobií. Kdybych měl ale jmenovat vyloženě nějakou fobii tak je to asi fobie z řízení mého kamaráda Danka, to co on dělá s felícií když sedím na místě spolujezdce je občas tak strašidelné že bych býval radši ani nenasedal, jeho řidičské schopnosti opravdu dokážou zastrašit ale nemyslím si že by mě to nějak ovlivnilo.
10. Kdybys mohl změnit jeden okamžik ve svém životě, jaký by to byl a proč?
Jeden takový okamžik bych velice rád změnil a to rozdělení mých rodičů, když jsem byl ještě mladší tak začali bydlet odděleně a co si budeme, mému mladšímu i aktuálnímu já to zrovna moc nepomohlo, dřív mě to dost tížilo ve škole a tak, teďka jsem s tím už tak nějak "v pohodě" ale co bych dal za to aby se tahle blbost vůbec nestalo, dost to omezilo kontakt mezi mnou a mým tátou takže se nevidíme tak často a není to prostě ono, věřím že to pár lidí tady zažilo takže ví o čem mluvím a těm co to nezažili můžu říct jen to, aby si toho vážili a měli své rodiče rádi.
11. Jaké je tvé oblíbené místo na serveru? Kde se ti dobře RPí?
Oblíbené místo na serveru? Takové místo ani nevím jestli mám, možná je to tím že už na Skimu nehraju tak často jako dříve tudíž toho RPčka moc nemám ale dříve jsem trávil spoustu času po nějakých klubech a barech kde bylo vždycky co RPit, dříve po takových místech hlavně chodilo více lidí takže bylo s kým poRPit a pokecat, teď to mám asi tak že si vždy nejlépe zaRPím někde po Red County kde ještě nějaké to RP je a nebo samozřejmě na NCM srazech kde to RP tvoříme my s hráči kteří na srazy jezdí, proto by tam měl jezdit každý!
foto: [user:3626]
12. Máš nějaké dlouhodobé cíle v rámci komunity, které bys chtěl dosáhnout?
O jedné takové věci určitě vím, už déle se snažím dosáhnout toho, abychom naučili komunitu vážit si akcí které ostatní hráči pořádají, některé akce vážně není jednoduché pořádat ještě když to někteří členové komunity vysloveně kazí. Važte si každé akce kterou si pro vás hráči připraví ať už je menší nebo větší, hráči to dělají hlavně pro vás a pro zábavu, alespoň tak to máme my s NCM srazy a dokud srazy budeme dělat tak to tak budeme mít, tak si toho važte!
13. Poslední otázka. Je nějaký sen, který by sis chtěl v životě splnit? Co tě k tomu inspiruje?
Určitě.. Sním o tom že jednou budu mít spokojenou, šťastnou a zdravou rodinu pro kterou budu žít, mít garáž s hezkými auty a hlavně v životě něco v budoucnu dokázat, nesedět celý dny u kompa a dělat lidí okolo mě šťastnými. Třeba někdy uspořádám nebo jako NCM i v reálu.
Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!
[user:4889]
Pokud se vám rozhovor líbil, budu rád když mi napíšete na můj discord nebo instagram a též budu rád když mi tam napíšete nějaké návrhy koho mám oslovit na další rozhovory. Máme ještě dost rozhovorů před námi takže se máte na co těšit.
Díky za podporu a přeji hezký zbytek dne.
DJDave