Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

představení-Filipko

9.11.2024 21:42, naposledy upraveno 9.11.2024 21:43 uživatelem Filipkko

Zdravím všechny,

Dnes jsem se rozhodl se představit (jelikož není co dělat), určitě mě někteří znáte za postavu Sajmon Deabello, jmenuji se Filip a bydlím v moravskoslezském kraji, většinou se ukazuji na spíše v lokacích kde driftuji na Skimo spolu s mými rádoby "skills" když se mi zadaří...

Ke skimu mě přivedli moji kamarádi kteří na mě měli také špatný vliv někteří zůstali jelikož jsme pochopili co to znamená pojem RP a celkově nás ta hra začala bavit, u skima jsem skoro rok co se založil tenhle účet, za tu dobu co tu jsem jsem nahrál něco přes 2000hodin, začínal jsem spíše s ilegálním RP a můžu sám za sebe říct že to není dobrý začátek... schytáte několik trestů a mnoho dalšího a může dojít k takzvanému "FailRP" kde můžete dostat zákaz ilegálu i permanentně, netýká se to hráčů co RPili dříve Ilegál ale rozhodně pokud jej neumíte tak bych to nedoporučoval, zaměřil bych se spíše na SocialRP nebo taky na IZS RP (integrated rescue system což znamená integrovaný záchraný systém), dříve jsem RPil v HZS které mě ze začátku hodně bavilo, bylo to něco nového co jsem si vyzkoušel... bohužel se stalo to, že jsem dospěl opět k ilegální činnosti což tu nechci moc zmiňovat.

Momentálně jsem strašně na postavě Sajmon Deabello kde jsem se rozhodl i skončit s ilegálem a celkově se kolem toho pohybovat, dříve jsem měl i ilegální frakci dokud mě to nepřestalo bavit, od té doby jsem se začal pohybovat v sociálním RP kde jsem se začal více bavit a nehrát si na "wanneb mufina" dle dnešní doby.

A abych se přesunul kousek k sobě tak vám o mě něco málo povím, jak jsem již zmínil jmenuju se Filip a pocházím z moravskoslezského kraje kde bylo momentálně nejvíce povodní za tu dobu, pokud se již nepletu tak poslední povodeň byla v roce 2002, naštěstí jsme měli tu kliku že bydlíme na kopci takže nás to nezasáhlo, lituji teď ty, kteří tohle pocítili a přeji vám sílu, miluju jídlo a to Indické což je Butter Chicken což neskutečně mám rád  a nebo čínu,

a nezapomeneme na legendární svíčkovou od babičky. Věnuji se autům jak starým tak sportovním nebo taky unikátům, mé vysněné auto je BMW E60 V10 371kw schválně mi sem dolů napište vaše vysněné vozidlo.

Za tu dobu co chodím s kamarády ven, tak jsem pochopil co je to dotknout se trávníku, doporučil bych si odpočinout ze skima a dát si pauza, všechny to brzdí... chápu že někteří tam jsou třeba dvě hodiny denně.

Pokaždé co mi kamarádi zavolají a jsem zrovna na skimu tak se seberu, a jdu za nimi pokaždé je to neskutečná sranda a užívám si to.

Ode mne je to vše co bych vám asi pověděl společně i s mým "menším začátkem", pokud by jste se na něco chtěli zeptat, můžete mi napsat na discord Filipkko_.