Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dotaz ohledně založení firmy.

paprika43

Hráč

4
31.10.2020 00:10

Zdravim, 

chtěl jsem se zeptat jak to funguje s tim založenim firmy u toho NPC na úřadě za ren milion.

To se mi jako vytvoří frakce a budu tam moct zaměstnávat lidi a podobně? Můžu si to pojmenovat jak chci? Jaký jsou tam možnosti vydělání peněz? A kde zjistím nějaký commandy? 

Díky.

neznamy#2452

Smazaný účet

17
31.10.2020 00:44

Ahoj @paprika43,

Keď si vytvoríš frakciu u NPC na obecnom úrade tak to bude fungovať tak isto ako frakcia napríklad PSA, ZZS alebo HZS. Všetko si vieš nastaviť v F4 a nemyslím si, že to je až na toľko náročné aby si to nemusel zvládnuť. Pokiaľ si medzi RPčkom nový, alebo sa do toho nevyznáš tak radšej frakciu nekupuj.

paprika43

Hráč

4
31.10.2020 09:34

Zdravim @neznamy#2452,

no mně spíš nedává smysl, když si vytvořim frakci já nevim na co a skripty a celkově systém hry na to není stavěnej tak jak to bude fungovat, já si vymyslím frakci já nevim třeba, že chci mít firmu na motnáž solárních panelů a co pak, solární panely ve hře nejsou, passive by se to rpit dalo, ale musí to mít IC pro toho zákazníka nějakej přínos, takže by se musel přidat například nějakej skript ohledně elektrický energie. ( spotřeba v domě, výroba atd. ) Tohle je právě věc, která mi nedává smysl.

Popřípadě by mě zajímalo, kde právě vydělám ty peníze, jak to funguje například u ZZS, jestli je to přes nějaký IC dotace nebo co, nebo já nevim.

Díky.

31.10.2020 12:24

Veškeré skripty pro frakce se budou řešit formou takzvaných modulů. Tento systém brzy blíže rozepíšu a vysvětlím, až se k tomu dostanu - teď toho mám na práci hodně.

ZZS funguje jako nezisková organizace a její peníze tedy pravidelně putují do vlády a výplaty členů se hradí z vlády.