foto: [user:4889]
6. Jak by jsi popsal své RP HZS a naopak v PSA?
Nejprve se vyjádřím k HZS RP, jelikož v HZS působím již nějakou dobu. Aktuálně zastávám interní stránku frakce, která se v podstatě moc nemění, takže největším povyražením jsou aktuálně kurzy, popřípadě školení nových FTO a samozřejmě vyhazování rotných z frakce. "Mrk,mrk" Dříve jsem byl ve službě denně a rád jsem vyrážel do terénu i s kolegy. HZS RP zde mi dalo také mnoho zkušeností, které bych mohl využít i v reálném životě. Bohužel obrovská nevýhoda kterou v téhle frakci vidím, tak jsou scripted požáry či popadané stromy v oblastech, které se jen postupně střádají. HZS disponuje spoustou kurzů a jednotek, které jsou velice z řídka využité. (Nevztahuje se na RP akce pořádané A-teamem, které občas v HZS máme) Člověk to zvládne dělat při nejlepším pár měsíců, než ho tenhle stereotyp začne nudit a poohlédne se po nějakém rozptýlení, které samozřejmě končí opuštěním HZS. V PSA má člověk interakci přímo s hráči, která mi vyhovuje mnohem více a nabízí spousty možností. Přesto to nemusí být vždy výhodou, protože občas narazíte i na takové existence, které s oblibou přirovnávám k NPC. (V několika případech je i NPC svým způsobem lepší) Abych nekřivdil všem hráčům, tak jsou samozřejmě i případy ve kterých narazíme s kolegy i na solidní RP.
7. Co tě v životě nejvíce motivuje a žene vpřed?
Motivuje mě vidina mého lepšího já. Je to zkrátka o tom, že to co mě pohání vpřed je to, že chci sám sebe zlepšit, zlepšovat se ve věcech, které mi dávají smysl.
8. Jaký je tvůj oblíbený způsob, jak relaxovat po náročném dni?
Mám více způsobů jak "vypnout" a relaxovat, hodně záleží i na náladě, kterou zrovna mám po náročném dni. Například když příjdu unavený z práce s horší náladou a nemám chuť jít na PC, tak si jen lehnu s knížkou a relaxuji při čtení. Dalším způsobem je samozřejmě počítač, kde se pokouším relaxovat u her. (Občas se u toho trošku vytočím a je to spíše horší. xD)
9. Jaké vlastnosti na lidech nejvíce obdivuješ?
Do takových vlastností bych zařadil ochotu, laskavost, pečlivost, trpělivost, toleranci a věrnost.
10. Kdybys měl možnost cestovat kamkoliv na světě, kam by to bylo a proč?
Tohle je složitější otázka, jelikož velice rád cestuji a každý rok se podívám minimálně do jedné země, kterou bych chtěl navštívit a osobně poznat. Momentálně mám naplánovanou cestu na Jamajku, kam letím začátkem února. Také ještě během léta bych se chtěl podívat do jedné země z mého seznamu. (Zatím stále nejsem rozhodnutý do které). Rozhodně se ještě toužím podívat do Japonska, kde jsem ještě nebyl a to kvůli jejich tradicím, kultuře, památkám a hlavně i technologiím.
11. Jak vznikla tvá přezdívka?
Ze začátku jsem používat přezdívku "Sorbon", bohužel nechci uvádět kvůli čemu taková přezdívka, někteří to vědí a doufám že to nebudou šířit dál. Nicméně při hraní her a povídání s kamarády tehdy ještě na Skypu, občasně i TS mi začali kluci říkat Sorbo, takže jsem to po nějaké době oříznul a začal používat i na ostatních herních serverech.
12. Máš nějaké oblíbené jídlo, na které nedáš dopustit?
Bohužel takové jídlo nemám, protože opravdu výborných a oblíbených jídel mám spousty. Oblíbil jsem si hlavně ryby i mořské plody (Jediné co jsem neměl žaludek ochutnat, tak jsou ústřice u kterých se obávám, že je nikdy nevyzkouším). Taktéž nepohrdnu kuřecím, pizzou.. Někdy když je chuť tak třeba i kebab.
13. Jaký je tvůj oblíbený alkohol? | 18 + |
Jelikož už delší dobu alkohol nepiji, tak momentálně žádný není. Dříve když jsem ještě pil, tak jsem měl v oblibě ochutnávat různé rumy (Zacapa, Diplomatico, Don Papa a podobně. Některé jsem si dovezl přímo z Kuby.) Také jsem dost pil i Capitán + Cola, gin + tonic.
14. Existuje nějaká věc, kterou by jsi na Skimu změnil nebo přidal?
Tohle je téma na delší povídání, určitě se vždy najdou nějaké věci, které je možné vylepšit, odebrat a nebo upravit. Jako první bych chtěl zmínit například "systém" kolem těžkého zranění a zbraní.
Taktéž se by bylo vhodné přenahrát některé modely vozidel, které jsou dle mého názoru zbytečné a zabugované. Každý by dokázal výjmenovat hromady maličkostí, které chtějí změnit, ovšem se najde i druhá polovina, která se zase bude do krve hádat, že tohle se měnit nemusí a že je to vyhovující. Proto dokáži pochopit, když se nějaké dobré návrhy neprosadí, jelikož [user:1] nemůže vyhovět všem.
Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!
[user:986]
Pokud se vám rozhovor líbil, budu rád když mi napíšete na můj discord nebo instagram a též budu rád když mi tam napíšete nějaké návrhy koho mám oslovit na další rozhovory. Máme ještě dost rozhovorů před námi takže se máte na co těšit.
Díky za podporu a přeji hezký zbytek dne.
DJDave