[dnes v 20:17] Hwery napsal odpověď v tématu Mayans Los Santos
[dnes v 03:30] Dzardys napsal odpověď v tématu Stížnost na postup příslušníka PSA
Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

Zdravím všechny! Dnes jsem si pozval na rozhovor @Sorbo který je za mě zkušený hráč která má rozhodně co nabídnout. Určitě mrkněte na oficiální discord LS a to konkrétně téma mých rozhovorů, kde můžete podávat návrhy a také si můžete zasoutěžit. Do budoucna mám opět v plánu udělat nějakou soutěž o kredity. Teď se vklidu usaďte, dejte si něco dobrého k jídlu či pití a užijte si tenhle rozhovor.
| Rozhovor se Sorbem |
1. Jak jsi se dostal na Skimo a co tě k tomu vedlo?
Celkově k MTA RP jsem byl doveden několik let zpět a přivedl mě k tomu kamarád, kterého znám od základní školy. Jeden den po škole, jsem byl u něj na návštěvě a on řekl "Pojď, ukážu ti hru kterou hraji", přičemž zapnul MTA SA, což se tvářilo jako původní GTA San Andreas, které jsem v tu dobu znal a hrál. Ovšem neměl jsem vůbec ponětí, že existuje nějaký Roleplay server. Chviličku jsem ho pozoroval při hraní a poté utíkal domů, kde jsem si to samozřejmě stáhnul, zapnul jsem TeamSpeak a kamarád mi vysvětlil jak se dostat na server (Tehdy ještě Artheon). Úspěšně jsem si založil postavu a v prvních pěti minutách jsem obdržel i svůj první BAN. Jelikož první věc po připojení, jsem doběhnul k zaparkovanému vozidlu, které bylo postavené na parkovišti, otevřel dveře a vesele odjel pryč. Nicméně jsem po obdržení banu dostal seřváno i od kamaráda, jaký jsem vůl a že tohle se dělat nesmí, takže po dobu banu (tuším to byla 1 hodina) jsem dostal přednášku ze strany kamaráda, jak bych se měl chovat a co je smyslem hry. Po vypršení banu jsem si ještě raději přečetl pravidla a pochopil jsem, jak bych se měl na hře v IC světě chovat. Na Skimo jsem se dostal v podstatě hned při spuštění, jelikož přecházela opravdu většina kamarádů, se kterými jsem tam trávil svůj volný čas.

Zdravím všechny! Dnes jsem si pozval na rozhovor [user:986] který je za mě zkušený hráč která má rozhodně co nabídnout. Určitě mrkněte na oficiální discord LS a to konkrétně téma mých rozhovorů, kde můžete podávat návrhy a také si můžete zasoutěžit. Do budoucna mám opět v plánu udělat nějakou soutěž o kredity. Teď se vklidu usaďte, dejte si něco dobrého k jídlu či pití a užijte si tenhle rozhovor.
| Rozhovor se Sorbem |
1. Jak jsi se dostal na Skimo a co tě k tomu vedlo?
Celkově k MTA RP jsem byl doveden několik let zpět a přivedl mě k tomu kamarád, kterého znám od základní školy. Jeden den po škole, jsem byl u něj na návštěvě a on řekl "Pojď, ukážu ti hru kterou hraji", přičemž zapnul MTA SA, což se tvářilo jako původní GTA San Andreas, které jsem v tu dobu znal a hrál. Ovšem neměl jsem vůbec ponětí, že existuje nějaký Roleplay server. Chviličku jsem ho pozoroval při hraní a poté utíkal domů, kde jsem si to samozřejmě stáhnul, zapnul jsem TeamSpeak a kamarád mi vysvětlil jak se dostat na server (Tehdy ještě Artheon). Úspěšně jsem si založil postavu a v prvních pěti minutách jsem obdržel i svůj první BAN. Jelikož první věc po připojení, jsem doběhnul k zaparkovanému vozidlu, které bylo postavené na parkovišti, otevřel dveře a vesele odjel pryč. Nicméně jsem po obdržení banu dostal seřváno i od kamaráda, jaký jsem vůl a že tohle se dělat nesmí, takže po dobu banu (tuším to byla 1 hodina) jsem dostal přednášku ze strany kamaráda, jak bych se měl chovat a co je smyslem hry. Po vypršení banu jsem si ještě raději přečetl pravidla a pochopil jsem, jak bych se měl na hře v IC světě chovat. Na Skimo jsem se dostal v podstatě hned při spuštění, jelikož přecházela opravdu většina kamarádů, se kterými jsem tam trávil svůj volný čas.