Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vrátit zpět převozy zpět výdělky a přidat nové taky

Florian

Hráč

15
31.10.2020 15:41, naposledy upraveno 31.10.2020 15:42 uživatelem Florian

Myslím si že by bylo dobré vrátit převozy do té doby co šlo alespoň vydělávat za plast 200kč za bednu a teď je jenom 120kč  protože je straně málo práce pro nováčky když vezmete člověk se připojí dnes večer a už se nepřipojí snad někam a dělat Busaka to ihned omrzí za mě není co dělat na serveru pro nováčky takže si myslím že by bylo dobré přidat nějaké nové převozy nastavit zpět cenu na 200 na plastu.

Florian

Hráč

15
31.10.2020 15:43

PS: Pokud nechcete skončit jako nejmenovány server 14 dnů a poté se zavřel. 

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Double-post
31.10.2020 15:45

200Kč na kus bylo moc, jelikož narozdíl od jiných převozů, kde bedny zabírají 2x2 místa v inventáři, tak plastu uvezeš opravdu hodně. Proto jsme to nerfnuli na 120Kč zisk za kus. Kolik jsi si schopen teď průběžně vydělat tímhle převozem? Můžeme najít nějaký rozumný kompromis, aby to bylo fér.

Florian

Hráč

15
31.10.2020 15:48, naposledy upraveno 31.10.2020 15:55 uživatelem Florian

Jsem typ člověka který je nonstop převozy a udělal jsem +- 280 tisíc za 7 hodin. Jedna cesta je tam 10200 Kč ale když byl profit za bednu 200kč. Teď už jen 6000Kč.

31.10.2020 16:01
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Michael

Hráč

19
31.10.2020 17:19, naposledy upraveno 31.10.2020 17:19 uživatelem Michael

Ahoj,

DarKiaNe, jestli si uvědomuješ, tak hraješ na RP serveru, kde se má převážně RPit a ty si ještě dovolíš zde napsat, že tento server skončí kvůli blbým výdělkům z převozů ? Tento server není freeroam server jak si jistě zvyklý. Tady jde o RolePlay nebo-li simulování skutečných situací, samozřejmě situace nebudou až tak kvalitní jako v reálném životě. Zkus trošku zapřemýšlet, zda náhodou si nechceš udělat normální postavu, která bude RPit například PSA, kde to RP je na vysoké úrovni.

Florian

Hráč

15
31.10.2020 18:00

@Michael pokud bys věděl tak jako IZS složky jsou plné až na pčrku která si lidi vybírá podle životopisu a pokud by sis více zjistil tak bys věděl že já práci mám IC ale mluvím o lidech co se připojí na server třeba zítra a druhá věc je taková neřekl jsem že by výdělkům z převozu měl skončit server ale podívej se na druhy server který byl otevřen 14 dnů ( Silniční hra ). Ono taky lidi nebaví jen dělat IZS takže tak. 

Michael

Hráč

19
1.11.2020 00:44, naposledy upraveno 1.11.2020 00:45 uživatelem Michael

Dobré ráno,

@Florian dovolím si rozebrat to, co si napsal.

"pokud bys věděl tak jako IZS složky jsou plné až na pčrku která si lidi vybírá podle životopisu"

IZS složky určitě ještě mají nějakou rezervu v kapacitě, tomu ani sám já nevěřím. Co se týče nových hráčů, tak proč by hned chtěli to nejlepší auto. Ty furt nechápeš pointu RP. V RP se máš zabavit s ostatními hráči a zkusit si zahrát reálné situace. To, že si jezdíte po městě 250km/h s majákem před PČR k tomu NON RP driving fakt příkladná RP situace není. Já tě znám moc dobře a vím, jak agresivně jezdíš převozy (panovník Carter II.).

"pokud by sis více zjistil tak bys věděl že já práci mám IC ale mluvím o lidech co se připojí na server třeba zítra"

To, že máš práci mě absolutně nezajímá. Hráči, kteří se připojí můžou využít různých prací, kterými server disponuje.

"druhá věc je taková neřekl jsem že by výdělkům z převozu měl skončit server ale podívej se na druhy server který byl otevřen 14 dnů ( Silniční hra )."

Nerad bych zde rozebíral servery, které netvoří jakkoliv, co se týče RP žádnou konkurenci.

"Ono taky lidi nebaví jen dělat IZS takže tak. "

Ano, v tom s tebou souhlasím a pokud si to nepochopil, tak já předhodil pouze příklad, na kterém jsem se ti to snažil vysvětlit, ale vidím, že marně. Server disponuje spoustu možnosti vydělání si peněz, ale jen ty příjdeš na tu, která ti vyhovuje.