(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! )) |
Zdravím všechny čtenáře tohoto inzerátu.
Ráda bych nabídla svou motorku Honda CRM 250, rok výroby 1995, kterou už delší dobu nevyužívám. S motorkou jsem jezdila nějaký čas, ale nyní mi pouze stojí v garáži pod plachtou a je mi škoda, aby zůstala nevyužitá. Doufám, že si jí najde nový majitel, který jí poskytne takové využití, jaké si zaslouží.
Veškeré potřebné informace najdete níže v tabulce. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat na mé post.ic adrese, která je rovněž uvedena v tomto inzerátu.
1995 Honda CRM 250, VIN: 1028
⛽ Palivo: Benzín |
🏍️ Typ karoserie: Enduro |
🗓️ Rok výroby: 1995 |
📈 Výkon: ~ 30 kW (40 PS) |
⚙️ Objem motoru: 249 cm³ |
🏷️ SPZ: Ano |
🛣️ Nájezd: 1071 km |
🔧 Úpravy: Ne |
Počáteční cena: 145.000 Kč,-
Minimální příhoz: 25.000 Kč,-
Vyhrazuji si právo kdykoliv aukci ukončit, jakmile uznám cenu za vhodnou.
Formát aukce:
- Jméno a přijmení:
- Nabídka:
- Kontakt:
* FOTOGRAFIE MOTOCYKLU *
Natalya Kovalijova
📧 natalya.kovalijova@post.ic
(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! )) |
Zdravím všechny čtenáře tohoto inzerátu.
Ráda bych nabídla svou motorku Honda CRM 250, rok výroby 1995, kterou už delší dobu nevyužívám. S motorkou jsem jezdila nějaký čas, ale nyní mi pouze stojí v garáži pod plachtou a je mi škoda, aby zůstala nevyužitá. Doufám, že si jí najde nový majitel, který jí poskytne takové využití, jaké si zaslouží.
Veškeré potřebné informace najdete níže v tabulce. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat na mé post.ic adrese, která je rovněž uvedena v tomto inzerátu.
1995 Honda CRM 250, VIN: 1028
⛽ Palivo: Benzín |
🏍️ Typ karoserie: Enduro |
🗓️ Rok výroby: 1995 |
📈 Výkon: ~ 30 kW (40 PS) |
⚙️ Objem motoru: 249 cm³ |
🏷️ SPZ: Ano |
🛣️ Nájezd: 1071 km |
🔧 Úpravy: Ne |
Počáteční cena: 145.000 Kč,-
Minimální příhoz: 25.000 Kč,-
Vyhrazuji si právo kdykoliv aukci ukončit, jakmile uznám cenu za vhodnou.
Formát aukce:
- Jméno a přijmení:
- Nabídka:
- Kontakt:
* FOTOGRAFIE MOTOCYKLU *
Natalya Kovalijova
📧 natalya.kovalijova@post.ic