Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pravidlo o 2 postaváchNapadlo ma

Pat000

Hráč

23
1.11.2020 07:55, naposledy upraveno 1.11.2020 07:58 uživatelem Pat000

Napadlo ma to teraz po včerajšej otázke do reportu, ale aj už pred tým. Že prečo sa nedá rpiť vzťah medzi 2 postavami na 1 hráčovi. Je to aj návrh, ale aj taká otázka, keby ste mi mohli vysvetliť dôvod prečo je to také pravidlo. Takže návrh je, či by sa nemohlo zrušiť pravidlo o 2 postavách na 1 hráčovi. T.j. hráč má 2 postavy a RPí napr. súrodencov/rodičov a deti. Pretože neviem žiadny dôvod prečo je to zakázané, aby sa postavy poznali. Mohlo by sa to povoliť, pretože okrem toho, že neviem dôvod, prečo je to zakázané by to bolo dobré pre hráčov, ktorí RPia, alebo by aspoň chceli, ale nemajú s kým, napr. ja. Však samozrejme, že by sa nikdy nestretli, pretože sa nedá spustiť 2 postavy naraz na 1 PC. Ale dalo by sa to RPiť, aj keď vždy 1 z tých postáv nebude v hre. Napríklad ako by vypadala komunikácia. Som na postave 1. Tak napríklad urobím: /me poslal sms bratovi o tom, čo sa mu stalo ( prvé čo napadlo je /me) prehodím na druhú postavu a napíšem: /do prišla mu SMS od brata a číta ju. No asi takto by to podľa mňa sa dalo RPiť. Nevidím na tom nič zlé. Tak keby ste sa k tomu vyjadrili, hlavne admini a ak vážne to nemôže byť, mohli by ste mi napísať dôvod prečo je to zakázané? Pretože ako som napísal príklady tých /me, /do, tak si myslím, že ak je to práve kvoli nim zakázané, tak je to divné, zakázať to len kvoli takýmto /me a /do a pritom tak zničiť/zrušiť RP niekomu kto rád RPí aj sám so sebou. Tak mohli by ste mi tu napísať nejakú reakciu na to pravidlo, prípadne vysvetliť dôvod toho pravidla? Ale prosím, nie len že "postavy sa nemôžu stretnúť" to viem aj sám, že sa  nedá spustiť 2 postavy na 1 pc, ale ak je nejaký iný dôvod tak môžte. Snáď to nebude práve kvoli tým /me a /do. 

1.11.2020 09:26
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Pat000

Hráč

23
1.11.2020 09:35, naposledy upraveno 1.11.2020 11:11 uživatelem Pat000

Na 1 nemenovanom serveri, aj tak neviem už, aký to bol, ale pamätám si, že raz som RPil s 1 hráčom s jeho postavou, tuším som potreboval niečo od vlády a on mal 2 postavy a tá druhá bola práve v tej vláde. Takže som to IC povedal jeho prvej postave a on to zarpil asi tak: "Poviem o tom bratovi a ten sa vám ozve a vyriešite to." Potom si zmenil postavu za tú druhú - akože toho IC brata a s tou ma kontaktoval a zarpil to, asi tak, že: "Volal mi brat a povedal mi, že ste s ním hovoril a chcel ste so mnou niečo riešiť." Vážne sa mi to stalo. Takže dala by sa takto RPiť komunikácia medzi 2 postavami. Preto sa na to pýtam, lebo okrem toho, že sa to dalo rpiť, sa to tam aj RPilo tak, tak preto nerozumiem tomu pravidlu, keď sa to dá tak RPiť. Je to možno pre vás divné, že by som to chcel, ale ja nemám s kým RPiť, tak preto sa na to pýtam, pretože by som RPil aspoň sám so sebou takto. Keďže ma baví RPiť, len nemám s kým.

Edit: Môžte tému uzatvoriť, postavu som si zmazal, keďže sa takto nemôže RPiť. Takže už mi je to na nič, keď nemám postavu. Ďakujem.

jan38

VIP

54
1.11.2020 12:12

tak za prve aby byl vztah musí se potkat aby bylo dite musí byt spolu pokud budou dve postavy na jednom hraci nejde to jelikož se nepotkaji neznaji se a když se neznají neexistuje ani vztah