Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Motorky a IC zima

Turk0s

Hráč

11
17.12.2024 22:06

Zdravím

Chtěl bych se zde zeptat.. jak je na Skimu řešená zima pro IC motorkáře, jestli se za to banuje, či je to naprosto v pořádku?

Za mě je celkem nesmysl ježdění na motorkách v zimě hned z několika důvodů:

1. Zima
Jako člověk co jezdil až do listopadu na motorce, můžu potvrdit že fakt ta zima je, člověk může mít moto gear jaký chce, já třeba nosil Tepláky MOTO kalhoty, triko, mikina, motorkářská bunda, šátek, nákrčník, ponožky blah blah blah.. a i tak mi byla neskutečná zima obvzlašť při teplotách 0/5c° a nepřijde mi realistické, aby lidi bez rukavic jezdili na motorkách 200/250KM/H, protože už by si rovnou mohli rpit amputaci rukou z důvodu omrzlin.

2.mokrý/zmrzlý asfalt a cesty 
Asi ten nejpodstatnější důvod je že IC budou 110% cesty namrzlé z důvodu nízkých teplot a ano VÍM, na serveru se nikde přímo neukazují teploty co jsou momentálně venku, ale s tím že tu máme winter pack, kde je všude nasněženo, hádám že 10c° rozhodně nebude.

3.Porušení jakýhosi zdravého rozumu
Za mě toto je asi bod na delší psaní a možná i trošku hádání, každý člověk vnímá zdravý rozum, tak trochu jinak.. ale za mě takový to prvotní rozhodnutí toho, že půjdu jezdit v zimě na motorce, mi prostě nesedí.

Takhle jsem se k tomu krátce vyjádřil, budu rád za nějaký vyjádření od komunity jaký na to mají názor.