Dobrý večer,
dnešním dnem jsem se rozhodl o prodeji dvou firem, které mám ve vlastnictví. Veškeré informace naleznete níže. Mimo to jsem otevřen i platbě v protiúčtu.
1. Heaven corp. (ID 654)
Firma se zaměřuje na převoz elektrických součástek, kde se dá vydělat za cca 10 minut částka mezi 26-29 tisíci. Vedle firmy se nachází volný prostor, kde parkují vozidla. Firma dále disponuje proplácením paliv a zobrazením týdenních statistik. Vozový park obsahuje (2x) 2013 Chevrolet Tahoe LTZ 5.3 V8 FlexFuel AWD a (1x) 2000 Triumph T509 Speed Triple. Sídlo firmy se nachází v Los Santos na ulici Verdant Bluffs č.p. 5305 a součástí je i kancelář.
Fotografie: https://imgur.com/a/YDhmptk
Vyvolávací částka: 1 500 000,- s minimálním příhozem 150 000,-
2. Approved Oil Company (ID 379)
Firma je zaměřena na převoz barelů ropy a vlastní jednu loď, konkrétně to je Adjutor S/Y Adjutor. Firma umožňuje zobrazení týdenních statistik.
Fotografie: ---
Vyvolávací částka: 750 000,- s minimálním příhozem 100 000,-
Formát dražby:
- Jméno a příjmení:
- Kontakt:
- Na co přihazujete(1 či 2):
- Příhoz:
James Palmerg
james.palmerg@post.ic
Dobrý večer,
dnešním dnem jsem se rozhodl o prodeji dvou firem, které mám ve vlastnictví. Veškeré informace naleznete níže. Mimo to jsem otevřen i platbě v protiúčtu.
1. Heaven corp. (ID 654)
Firma se zaměřuje na převoz elektrických součástek, kde se dá vydělat za cca 10 minut částka mezi 26-29 tisíci. Vedle firmy se nachází volný prostor, kde parkují vozidla. Firma dále disponuje proplácením paliv a zobrazením týdenních statistik. Vozový park obsahuje (2x) 2013 Chevrolet Tahoe LTZ 5.3 V8 FlexFuel AWD a (1x) 2000 Triumph T509 Speed Triple. Sídlo firmy se nachází v Los Santos na ulici Verdant Bluffs č.p. 5305 a součástí je i kancelář.
Fotografie: https://imgur.com/a/YDhmptk
Vyvolávací částka: 1 500 000,- s minimálním příhozem 150 000,-
2. Approved Oil Company (ID 379)
Firma je zaměřena na převoz barelů ropy a vlastní jednu loď, konkrétně to je Adjutor S/Y Adjutor. Firma umožňuje zobrazení týdenních statistik.
Fotografie: ---
Vyvolávací částka: 750 000,- s minimálním příhozem 100 000,-
Formát dražby:
- Jméno a příjmení:
- Kontakt:
- Na co přihazujete(1 či 2):
- Příhoz:
James Palmerg
james.palmerg@post.ic