Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Možnost přepsání nemovitosti pro vlastníka dané frakce z frakce na sebe

Holub

Hráč

53
25.12.2024 18:36, naposledy upraveno 25.12.2024 23:57 uživatelem Holub

Název mluví za vše.

Proč?

1. Ušetření práce pro členy AT
  2. Ušetření času a práce pro hráče (chudák Mišátor, co už asi týden přepisoval přepisuje skleník, očekávám kecy ala "to patří do ticketu, d****ku"). Nebo situace, kdy při čekání na přepis to hráč rovnou otočil jen kvůli čekání (a nedivím se mu, vůbec). To chceš. :')

Jednoduché. Ničemu to neškodí, naopak to lidem, co aspoň něco s nemovitostmi dělají (jako já), pomůže víc než dost.

jan38

VIP

49
25.12.2024 19:21, naposledy upraveno 25.12.2024 19:22 uživatelem jan38

Sám jsem čekal asi mesic na to nez mi hráč ktery mel dane nemovitosti napsane na sve frakci, aby je prepsal na mne, do te doby dostal ban na nejakou dobu takže ma šance získat dane interiery za ktere jsem zaplatil jsou nulové.

25.12.2024 19:44, naposledy upraveno 25.12.2024 19:46 uživatelem Develon

Nu tady to může uškodit třeba mě. Vem si jsem v banu a třeba zrovna člověk jako mišátor , kterej si dokázal nějakým způsobem dát zvýšené práva ve frakci. Co mu ted brání přepsat nemovitosti z frakce na sebe ? Takhle to muže aspon GA prověřit či cokoliv. Vůbec bych se nedivil kdyby ta frakce už byla bez nemovitostí a všeho.

třeba nějak takto:

Holub

Hráč

53
25.12.2024 19:59, naposledy upraveno 25.12.2024 20:01 uživatelem Holub

Deve, proto jsem uvedl vlastníka frakce, že jo.
Přes GAčko, třeba takhle během svátků, to je pain.