Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

PSA prohledání vozidla

Bigwolfikstudio

Hráč

7
26.12.2024 12:13

Zdravím [ pokud něco napíšu nebo udělám špatně tak se omlouvám je to poprvé a snad naposledy co si na někoho stěžuji ] co se stalo: PSA mě zastavilo za to že jsem 2x zastavil v silnici poté co jsem jim dal řidičák tak si mě vzali za auto a druhý PSA člen šel a začal prohledávat auto a to bez jediného slova s kolegou aby si ověřil jestli mi patří auto které bylo nahlášeno že prodávalo zbraně (moje druhé vozidlo) na to jestli mi to auto patří se mě zeptali až po té co druhý PSA auto začal prohledávat Log: https://leosight.cz/logs/mDQGl1IVCy/bda516d80c79 video: https://youtu.be/ELqtnQnqI9U?si=epXNsBmKlt4GBIAP

26.12.2024 13:20

Ahoj, pleteš jsi trošku sekci,  tady se nahlašují hráči kteří poruší ooc pravidla. Pokud chceš nahlásit IC policistu tak zde na webu najdeš určitě sekci kde můžeš nahlásit policistu. 

Bartcz152CZE

Hráč

8
26.12.2024 13:38

Pokud to hodláš řešit IC cestou, tak si podej podnět na soud.

26.12.2024 17:15, naposledy upraveno 26.12.2024 17:15 uživatelem Lionnel

Ahoj,

vzhledem k tomu, že jsem jedním z hlavních aktérů, na které si stěžuješ, tak se k tomu vyjádřím. Stěžuješ si na to, že jsme prohledali tvůj vůz, aniž by jsme se předtím nějak poradili. Zjevně si asi stěžuješ na metagaming? Kdo ví. Myslím si, že jsem ti celý náš postup rozumně vysvětlil, ale opakování je matka moudrosti. Pojďme se tedy na to podívat.

Spoiler

Jak můžeš vidět, jistý hráč nahlásil výše popsanou situaci ve 21:40. V tu dobu jsem ještě ve službě nebyl. Jiní hráči z PSA tě hledali po Montgomery, ovšem bez úspěchu, jak nyní víme. Do služby jsem společně s Harybem nastoupil až ve 21:53. Vyjeli jsme hlídkovat po Montgomery, kde jsi stál uprostřed cesty. Harybo tě vytroubil, abys neblokoval cestu, načež jsi odjel za roh k odboru dopravy a tam znovu stál uprostřed cesty. To mě nenechalo klidným, a tak jsme tě zastavili.

Když jsem tě kontroloval, Harybo (ten, kdo ti později prohledával auto) si zkontroloval značku tvého auta. A co asi neviděl v MDC, že?

Spoiler

Viděl tam, že jsi majitelem vozidla (se stejnou SPZ), které bylo hlášeno, že jeho řidič měl prodávat střelné zbraně. Inu, já to zaslechl na vysílačce a posléze i sám ověřil, když jsem si kontroloval platnost tvých dokladů. Následoval standardní postup, při kterém jsme prohledali tvůj vůz. A našli jsme, co jsme našli.

Sám zmiňuješ, že jsem se zeptal, zda je to tvé vozidlo, až když začal Harybo prohledávat tvé Subaru. To máš pravdu. Proč bych se ptal ještě před prohledáním, když jsme si byli jisti, že jde o tvé vozidlo.

Samozřejmě, bude-li nějaký administrátor chtít tuto záležitost řešit, mile rád poskytnu logy k celé situaci.

Doufám, že jsem ti objasnil celou situaci a už to chápeš. A díky za tvůj čas věnovaný této stížnosti, která by svým obsahem spadala spíše do IC, než do OOC.

P's a Love
Lionnel

26.12.2024 18:17

Ahoj, netřeba to nějak natahovat. Na videa a logy jsem kouknul, k žádnému porušení ze strany policie nedošlo. Aspoň tedy né z OOC hlediska, tudíž to řeš ICčkově. Děkuji Lionnelovi za vyjádření a stížnost zamítám.