Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[AUKCE] 2013 Chevrolet Tahoe LTZ 5.3 V8 FlexFuel AWD, VIN: 9015

Kaizen

Hráč

40
29.12.2024 21:32, naposledy upraveno 30.12.2024 22:52 uživatelem Kaizen
(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Zdravím všechny čtenáře tohoto inzerátu.

Ráda bych nabídla k prodeji své bývalé daily vozidlo, které mi dlouhou dobu dobře sloužilo, ale nyní jej již nevyužívám a pouze mi stojí v garáži, což je škoda. Chevrolet Tahoe LTZ z roku 2013 je všestranný vůz s velkým potenciálem a ještě větším úložným prostorem, který může posloužit jak pro každodenní provoz, tak pro náročnější podmínky díky robustnímu podvozku a pohonu všech kol. 

Auto bylo pravidelně servisováno a pečlivě udržováno. Díky svému pohonu všech kol a robustní konstrukci je ideální nejen na silnice, ale i do terénu. Vozidlo je plně funkční a připravené k okamžitému použití, ať už na rodinné výlety, pracovní úkoly nebo dobrodružné expedice.

Veškeré důležité informace o vozidle naleznete níže v tabulce. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím mé post.ic adresy uvedené v inzerátu.

⛽ Palivo: 95 případně E85 📈 Převodovka: 6-stupňová automatická převodovka
📆 Rok výroby: 2013 ⏲️ Výkon: 242kW (329 PS)
⚙️ Objem motoru: 5328 cm³ 🚗 Pohon: AWD
🛣️ Nájezd: 1309 km 🎨 Barva: Champagne Silver Metallic
🚪 Dveře: 4 ✨ Úpravy: Ano
🚘 Karoserie: SUV 🏷️ VIN: 9015

*** PROTOKOL + FOTOGRAFIE VOZIDLA ***

Aukce bude probíhat, dokud nebudu s nabízenou částkou spokojená. V opačném případě si vyhrazuji právo ponechat si vozidlo ve svém vlastnictví.

Vyvolávací cena: 598.600 Kč (Cena v oficiální autoprodejně v Blueberry.)
Minimální příhoz: 25.000 Kč

Vzor pro příhoz:

• Jméno a přijmení:
  • Kontakt:
  • Částka:

Natalya Kovalijova

📧 natalya.kovalijova@post.ic

Kaizen

Hráč

40
29.12.2024 23:19

Tahoe prodáno. (( Prosím o lock. ))