(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! )) |
Zdravím všechny čtenáře tohoto inzerátu.
Ráda bych nabídla k prodeji své bývalé daily vozidlo, které mi dlouhou dobu dobře sloužilo, ale nyní jej již nevyužívám a pouze mi stojí v garáži, což je škoda. Chevrolet Tahoe LTZ z roku 2013 je všestranný vůz s velkým potenciálem a ještě větším úložným prostorem, který může posloužit jak pro každodenní provoz, tak pro náročnější podmínky díky robustnímu podvozku a pohonu všech kol.
Auto bylo pravidelně servisováno a pečlivě udržováno. Díky svému pohonu všech kol a robustní konstrukci je ideální nejen na silnice, ale i do terénu. Vozidlo je plně funkční a připravené k okamžitému použití, ať už na rodinné výlety, pracovní úkoly nebo dobrodružné expedice.
Veškeré důležité informace o vozidle naleznete níže v tabulce. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím mé post.ic adresy uvedené v inzerátu.
⛽ Palivo: 95 případně E85 |
📈 Převodovka: 6-stupňová automatická převodovka |
📆 Rok výroby: 2013 |
⏲️ Výkon: 242kW (329 PS) |
⚙️ Objem motoru: 5328 cm³ |
🚗 Pohon: AWD |
🛣️ Nájezd: 1309 km |
🎨 Barva: Champagne Silver Metallic |
🚪 Dveře: 4 |
✨ Úpravy: Ano |
🚘 Karoserie: SUV |
🏷️ VIN: 9015 |
Aukce bude probíhat, dokud nebudu s nabízenou částkou spokojená. V opačném případě si vyhrazuji právo ponechat si vozidlo ve svém vlastnictví.
Vyvolávací cena: 598.600 Kč (Cena v oficiální autoprodejně v Blueberry.)
Minimální příhoz: 25.000 Kč
Vzor pro příhoz:
- Jméno a přijmení:
- Kontakt:
- Částka:

Natalya Kovalijova
📧 natalya.kovalijova@post.ic
(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! )) |
Zdravím všechny čtenáře tohoto inzerátu.
Ráda bych nabídla k prodeji své bývalé daily vozidlo, které mi dlouhou dobu dobře sloužilo, ale nyní jej již nevyužívám a pouze mi stojí v garáži, což je škoda. Chevrolet Tahoe LTZ z roku 2013 je všestranný vůz s velkým potenciálem a ještě větším úložným prostorem, který může posloužit jak pro každodenní provoz, tak pro náročnější podmínky díky robustnímu podvozku a pohonu všech kol.
Auto bylo pravidelně servisováno a pečlivě udržováno. Díky svému pohonu všech kol a robustní konstrukci je ideální nejen na silnice, ale i do terénu. Vozidlo je plně funkční a připravené k okamžitému použití, ať už na rodinné výlety, pracovní úkoly nebo dobrodružné expedice.
Veškeré důležité informace o vozidle naleznete níže v tabulce. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím mé post.ic adresy uvedené v inzerátu.
⛽ Palivo: 95 případně E85 |
📈 Převodovka: 6-stupňová automatická převodovka |
📆 Rok výroby: 2013 |
⏲️ Výkon: 242kW (329 PS) |
⚙️ Objem motoru: 5328 cm³ |
🚗 Pohon: AWD |
🛣️ Nájezd: 1309 km |
🎨 Barva: Champagne Silver Metallic |
🚪 Dveře: 4 |
✨ Úpravy: Ano |
🚘 Karoserie: SUV |
🏷️ VIN: 9015 |
Aukce bude probíhat, dokud nebudu s nabízenou částkou spokojená. V opačném případě si vyhrazuji právo ponechat si vozidlo ve svém vlastnictví.
Vyvolávací cena: 598.600 Kč (Cena v oficiální autoprodejně v Blueberry.)
Minimální příhoz: 25.000 Kč
Vzor pro příhoz:
- Jméno a přijmení:
- Kontakt:
- Částka:

Natalya Kovalijova
📧 natalya.kovalijova@post.ic