Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

VlkoVod


2.11.2020 09:59

Well hello there, young traveller... 

Jednou jsem byl představen jako: “Behold Vlkovod - the Edgelord! He who was ancient when this world was young! Bow before him, mortals! Bow before your ending!

Ne, teď vážně, nejsem zas takovej edgelord, ale starej jsem. Na Skimu jsem už pár let. přišel jsem hrát tenkrát na nově otevírané Skimo 4. Tehdy jsem byl mladý a naivní... No dobře, byl jsem o něco mladší a zas tak moc naivní ne, ale sliboval jsem si od toho víc. Baited mainly by @neznamy#5 - Ale ano, líbilo se mi tu už tenkrát a pak jsem se tu sekl, začal do věcí moc kecat a stal se adminem. Na nějaký čas jsem tu působil docela dost aktivně, pomáhal Ratajovi s čím jsem mohl, tedy především jsem mohl donatovat a vymyslel pár marketingových tahů, které, řekl bych že i fungovaly. 

Potom ale přišel WoW Classic a já zmizel, všichni si mysleli, že jsem umřel - přeci jen jsem riziková skupina na Covid a tak víte jak to je - ale já neumřel, někdo zašeptal třikrát před zrcadlem "Vlkovod, VlkoVod, VLKOVOD!" a já se zjevil, zřel jsem nové Skimo a jsem zpět.

Do nového Skima vkládám naděje a doufám, že vydrží co nejdéle. 

A že jsem se vlastně nepředstavil? není to potřeba, napsali o mě kdysi takovou fantasy povídkovou knihu, ale už nevím jak se jmenuje... A nejsem ten týpek v hlavní roli, kterýho matka byla hrozná běhna a tak si vymyslela, že ji oplodnil bůh, když měla naštěkáno v boudě, přesto že se svým starým ještě nikdy nespala... Ne, ja jsem ten týpek co spolupracoval s Policií, tenkrát za to i platili a 20 stříbrných mi docela bodlo. 


Powered by LeoSight IFS
LT~33