Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory s hráčmi #1 | samikosare |

3.1.2025 13:34

Dobrý deň,

Rozhodol som sa, že sa inšpirujem a začnem robiť rozhovory s hráčmi. Ako prvého hosťa som si vybral bývalého hráča a môjho dobrého kamaráta @samikosare

Prajem vám šetkým príjemné čítanie.

1. Ako by si popísal svoje začiatky na Skime?
Výborné, spoznal som sa s Mirkom Kostrou.

2. Aký máš názor na RP PSA?
Názor na RP PSA mám rovnaký ako Lemonko. Skrátka napiču.

3. S akým adminom si najviac rozumieš?
S nereznavzdy.

4. Kto má podľa teba výborné RP a kto ho má naopak nedostatočné alebo nekvalitné?
Kvalitné RP má jednoznačne stepanekk. Čo sa týče najhoršieho, Jack Morale, bez pochyby.

5. Kto je tvoj najobľúbenejší spoluhráč?
Lemonko, stepanekk a Vajce.

6. Myslíš, že sa jedného dňa dočkáš unbanu?
Absolutne nemožné.

7. Čo ťa na Skime najviac bavilo?
Veľmi ma bavilo ilegálne RP, taktiež som sa rád pitoval na diaľnici v LV s Miroslavom Kostrou.

Miroslav Kostra (Vľavo.) a Tono Murar (Vpravo.) Stoja vedľa Tahoečka, ktoré má bohatú históriu.
Miroslav Kostra (Vľavo.) A Tono Murar (Vpravo.) Stoja v Palomino Creek vedľa ich Tahoečka, ktoré má bohatú históriu.

Ďakujem tým, ktorí tento rozhovor dočítali až do konca. Dúfam že sa vám to páčilo.

Nabudúci hosť: Lemonko.

3.1.2025 13:58

Bomba bratranec, je to lepšie ako Modré z neba s Vilom Rozborilom. Prosím ďalší diel!!!!

bit

VIP

55
3.1.2025 15:52

DisžokejDáda by měl poslat slabou konkurenci do kopru!

Adiko

VIP

42
včera v 01:29