Dobrý deň,
Rozhodol som sa, že sa inšpirujem a začnem robiť rozhovory s hráčmi. Ako prvého hosťa som si vybral bývalého hráča a môjho dobrého kamaráta @samikosare
Prajem vám šetkým príjemné čítanie.
1. Ako by si popísal svoje začiatky na Skime?
Výborné, spoznal som sa s Mirkom Kostrou.
2. Aký máš názor na RP PSA?
Názor na RP PSA mám rovnaký ako Lemonko. Skrátka napiču.
3. S akým adminom si najviac rozumieš?
S nereznavzdy.
4. Kto má podľa teba výborné RP a kto ho má naopak nedostatočné alebo nekvalitné?
Kvalitné RP má jednoznačne stepanekk. Čo sa týče najhoršieho, Jack Morale, bez pochyby.
5. Kto je tvoj najobľúbenejší spoluhráč?
Lemonko, stepanekk a Vajce.
6. Myslíš, že sa jedného dňa dočkáš unbanu?
Absolutne nemožné.
7. Čo ťa na Skime najviac bavilo?
Veľmi ma bavilo ilegálne RP, taktiež som sa rád pitoval na diaľnici v LV s Miroslavom Kostrou.
Miroslav Kostra (Vľavo.) A Tono Murar (Vpravo.) Stoja v Palomino Creek vedľa ich Tahoečka, ktoré má bohatú históriu.
Ďakujem tým, ktorí tento rozhovor dočítali až do konca. Dúfam že sa vám to páčilo.
Nabudúci hosť: Lemonko.
Dobrý deň,
Rozhodol som sa, že sa inšpirujem a začnem robiť rozhovory s hráčmi. Ako prvého hosťa som si vybral bývalého hráča a môjho dobrého kamaráta [user:8557]
Prajem vám šetkým príjemné čítanie.
1. Ako by si popísal svoje začiatky na Skime?
Výborné, spoznal som sa s Mirkom Kostrou.
2. Aký máš názor na RP PSA?
Názor na RP PSA mám rovnaký ako Lemonko. Skrátka napiču.
3. S akým adminom si najviac rozumieš?
S nereznavzdy.
4. Kto má podľa teba výborné RP a kto ho má naopak nedostatočné alebo nekvalitné?
Kvalitné RP má jednoznačne stepanekk. Čo sa týče najhoršieho, Jack Morale, bez pochyby.
5. Kto je tvoj najobľúbenejší spoluhráč?
Lemonko, stepanekk a Vajce.
6. Myslíš, že sa jedného dňa dočkáš unbanu?
Absolutne nemožné.
7. Čo ťa na Skime najviac bavilo?
Veľmi ma bavilo ilegálne RP, taktiež som sa rád pitoval na diaľnici v LV s Miroslavom Kostrou.
Miroslav Kostra (Vľavo.) A Tono Murar (Vpravo.) Stoja v Palomino Creek vedľa ich Tahoečka, ktoré má bohatú históriu.
Ďakujem tým, ktorí tento rozhovor dočítali až do konca. Dúfam že sa vám to páčilo.
Nabudúci hosť: Lemonko.