Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-994] Přepis nemovitosti dle rozhodnutí soudu

Bartcz152CZE

Hráč

7
včera v 20:11

Podatel: Jeremy Fizska

Věc: Upozornění na prodlení při přepisu nemovitosti – garáž přilehlá k mé nemovitosti 4296

Odůvodnění:

Vážený soude,

dne 26.12.2024 jsem na základě rozhodnutí soudu vydaného pod spisovou značkou S-994 podal žádost o odkoupení garáže přilehlé k mé nemovitosti. Na základě tohoto rozhodnutí jsem řádně uhradil částku 3 000 000 Kč, jak bylo stanoveno.

Dle vydaného rozhodnutí mi měla být garáž přepsána do mého vlastnictví v zákonné lhůtě 7 dní od uhrazení částky. Tato lhůta však již uplynula a k přepisu nemovitosti dosud nedošlo, přestože od uplynutí zákonné lhůty uběhlo již téměř 14 dní.

Rád bych se proto informoval, zda nastaly nějaké administrativní překážky, které brání v přepisu, případně bych Vás chtěl požádat o urychlené vyřízení této záležitosti.

Děkuji Vám za pochopení a rychlé řešení situace. Pokud je potřeba doplnit další dokumenty či provést jiné kroky z mé strany, jsem Vám k dispozici.

S úctou,

Jeremy Fizska

Záměr: Přepis garáže Las Venturas 4296 do mého vlastnictví

včera v 21:22

Vyřeším za soud a přesunu do koše - jedinou administrativní překážkou, která nastala, je absence reportu/ticketu z tvé strany, jelikož nikdo ze stávajících soudců takovou pravomoc nemá. Tak si to sepiš, hoď tam odkaz na topic s vyvlastněním a platbou.