Zdravím, rozhodol som sa predať jeden z mojich domov, tento sa nachádza v Las Payasadas. K domu je aj skleník ktorý bohužiaľ nieje môj ale cez súd by to malo ísť vyvlastniť, s majiteľom som sa pokúšal spojiť ale neúspešne.
Dom je pre 2 osoby maximálne, pričom obsahuje.
Kuchyňa - s dvoma drezmi, umývačkou riadu(zabudovaná v skrinke), kávovar, mikrovlnku, chladničku, kôš.
Jedaleň - stôl pre 2 osoby
Obývačka - gauč pre 2 osoby, trezor, stolík, TV,
Spálňa - manželská posteľ, skriňa, komoda, TV. (( NPC psa bude presunuté, nieje ani na fotkách díky za pochopenie ))
Kúpeľna - Sprcha pre 1 až 2 osoby, komoda so zabudovaným umývadlom, zrkadlo, WC s koberčekom.
Cena holého domu stala - 300.000.-kč
Cena celého zariadenia stala - 600.000.-kč
Dokopy - 900.000.-kč (cca nebudem písať každú korunu)
Cena odkúpenia : 1.200.000.-kč
Kontakt
612-699
mike.silver@post.ic
S pozdravom Mike Silver.
Rezervované
Zdravím, rozhodol som sa predať jeden z mojich domov, tento sa nachádza v Las Payasadas. K domu je aj skleník ktorý bohužiaľ nieje môj ale cez súd by to malo ísť vyvlastniť, s majiteľom som sa pokúšal spojiť ale neúspešne.
Dom je pre 2 osoby maximálne, pričom obsahuje.
Kuchyňa - s dvoma drezmi, umývačkou riadu(zabudovaná v skrinke), kávovar, mikrovlnku, chladničku, kôš.
Jedaleň - stôl pre 2 osoby
Obývačka - gauč pre 2 osoby, trezor, stolík, TV,
Spálňa - manželská posteľ, skriňa, komoda, TV. (( NPC psa bude presunuté, nieje ani na fotkách díky za pochopenie ))
Kúpeľna - Sprcha pre 1 až 2 osoby, komoda so zabudovaným umývadlom, zrkadlo, WC s koberčekom.
Cena holého domu stala - 300.000.-kč
Cena celého zariadenia stala - 600.000.-kč
Dokopy - 900.000.-kč (cca nebudem písať každú korunu)
Cena odkúpenia : 1.200.000.-kč
Kontakt
612-699
mike.silver@post.ic
S pozdravom Mike Silver.
Rezervované