Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

admini


Kajicek1

Hráč

3
2.11.2020 14:48

Zdravim

Pisu sem ohledne AT. Server je celkove dobre zpracovan, ale jediny co to kazi jsou cleni AT. Nerikam ze kazdy treba rataj nebo opecena susenka jsou mega v chillu. Ale treba takovej ArciCZ nebo Radim jsou nejhorsi admini co jsem kdy zazil. A to jsem hral i na RoyalZonu a i tam jsou vice v klidu. Jestli panu arcimu pripada v poradku bezduvodne vytahnout tazer a strelit me tak je asi hodne psychichky zricenej. A pak mi da ban za neopuslechnuti RP a to na 5 hodin. A to mi pripada trochu moc z duvodu toho ze me strelil tazeram. A to same Radim.Radim si chodi a auto jake se mu nelibi nebo je spatne zaparkovane tak ho proste smaze. Misto toho aby ho dal pryc a dal treba /park nikam jinam nebo tak tak ho proste smaze. To mi taky nepripada uplne v poradku a ani ne moc RP. Kdyz uz tak mohl zavolat odtahovnu a odtahovka to mohla odtahnout a RP a bylo to RP. Ale protoze panu Radimovi se nechce Rpit tak to auto proste smaze. Proste abych to zhrnul Za me ArciCZ je psychicky uplne mimo a ban za neuposlechnuti RP a to na 5 Hodin mi pripada trosku nenormalni. A Radim si mysli ze je neco vic a maze auta.

Lofanek

Hráč

32
2.11.2020 14:52

Jestli panu arcimu pripada v poradku bezduvodne vytahnout tazer a strelit me tak je asi hodne psychichky zricenej.

Toto všetko čo si napísal o pánovi arčim, je IC záležitosť, nie OOC.

2.11.2020 15:09

Nepřiměřenost banu se těžko soudí, dokud nám k tomu @arciCZ neřekne svoji část story ze svého pohledu. Nelze si udělat jednoznačný závěr. 
Já třeba s ani jedním adminem nemám jakýkoliv problém a není to o tom, že bych se s nimi znal nebo něco, stačí prostě hrát tak, abych je neprudil, ne?
A v otázce mazání vozidel - proč jsi tu odtahovku nezavolal sám? :)

2.11.2020 15:09, odstraněno 2.11.2020 19:13 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
2.11.2020 15:19, odstraněno 2.11.2020 19:13 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Lofanek udělil za tento příspěvek varování: Double-post, nabudúce využi možnosť úpravy príspevku

arciCZ

Hráč

32
2.11.2020 15:20

Ahoj, ban jsi dostal jelikož jsi odmítal RPit, byla dopravní nehoda pod farmou v dillmore tam u mostu. Ty jsi tam byl na kole a alespoň 2x projel okolo nehody nahorů i dolů. Následně tedy jsi tam zastavil, střelil jsem tě Taserem a ty jsi to vůbec nijak neRPil, zeptal jsem se tě následně Local OOC jestli míníš RPit ten Taser, ty jsi na to odepsal "to je RP". A jel jsi pryč. Taktéž tvoji OOC poznámku jako "rp levl tvoje babicka :D". Tady ani komentovat nebudu. Délka trestu podle mě sedí za odmítání RP.

 

Navíc ban jsi nedostal za "neuposlechnuti RP" ale "odmítání RP".

2.11.2020 15:28

A jinak na smazané vozidlo si můžeš poslat report na restoreveh. Možná bylo smazáno z důvodu, že třeba se k němu odtahovka nemohla dostat, nebo překáželo uprostřed silnice a pokud jde o motorku nebo kolo, tak to ani odtahovka odtáhnout normálně nemůže, stejně to musi movnout admin .

2.11.2020 15:36
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kajicek1

Hráč

3
2.11.2020 15:51

Takze mi chces rict ze, kdyby jsi byl policajt tak pana na kole kterej neposlechne tak po nem budes strilet tazerem? Kdyz uz jsi mohl rict jmenem zakovas vas vyzyvam vystupte z kola. Ale ty po mne hned zacnes strilet tazerem. 

goldik

Hráč

10
2.11.2020 17:25

Vem si že spustí server kde hraje přes 100 lidí denně pak ti začne hrabat z reportu.


Powered by LeoSight IFS
LT~73

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo