Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Truckers Update 🚛

1 2 3 4



2.11.2020 15:01, naposledy upraveno 2.11.2020 15:01 uživatelem Rataj

 

Tak je to tady! Slibovaný Truckers Update (Skimo 5.2.1) bude již dnes nahrán na server!

No a co vlastně přináší? Zkrátka (nejen) kamionovou dopravu po celé mapě San Andreas.


(Kliknutím na mapu ji zvětšíš, podobnou mapu si zobrazíš ve hře pomocí klávesy F11 a podržením Ctrl)

 

Důležitou příručkou pro každého řidiče kamionu nebo dodávky je TruckBook, otevírá se příkazem /truckbook nebo zkráceně /tbook a lze v něm najít seznam všech dostupných zakázek.

Ceny všech zakázek jsou určené dle vzdálenosti a dynamicky se mění podle toho, kolik hráčů danou zakázku v daný den odvezlo. Pokud tedy nějakou zakázku nikdo nejezdí, stoupá její cena. Pokud naopak nějakou zakázku jezdí všichni, pak její cena klesá.

Momentálně existuje 50 zakázek a dost možná budeme časem přidávat další.

Pochlubím se ještě tím, jak tohle přidávání funguje na pozadí. Každá destinace má určený import a export, neboli jaké materiály požadují a jaké vyvážejí. Zakázky už se pak generují automaticky propojením všech exportů k příslušným importům v jiných destinacích.

 

 

Kamiony a dodávky lze i přetěžovat. Například běžný návěs uveze až 48 tun, avšak maximální zákonem povolená hmotnost je 40 tun, běžná dodávka zase uveze 22 tun, ale legálně může jen 14. Můžete si tedy vydělat více peněz, když povezete přetížený náklad, avšak bude to mít vliv na handling vozidla a především tak riskujete problém s policií, která může náklad zkontrolovat a passive RP pomocí přenosné váhy hmotnost měřit.

Řidič téhle dodávky by dostal tučnou pokutu.

 

Na jihu Blueberry se nachází obrovská kamioňácká centrála, na které můžete parkovat své tahače a dodávky. Centrálu spravuje Blueberry Spedition, avšak může zde parkovat jakákoliv frakce i jednotlivci, místo je volné pro všechny řidiče nákladních vozů.

 

Mimochodem mýtné brány se pro kamiony nyní otevírají na delší dobu, abyste stihli bez problému projet.

 

No a na závěr tu máme Truckers Chat, aneb /tc, který lze použít jen v tahači a vidí jej jen ostatní aktuální řidiči tahačů.
Vypadá nějak takhle:

 

A pokud se nepletu, tak velice brzy už budete moci jezdit za Harcuba Corporation, Blueberry Spedition, Těžební Společnost, General Transport Corporation a možná i další frakce (které si zakoupí TRUCKERS modul). No výběr je dostatečný a určitě by měl zatočit s aktuální vysokou nezaměstnaností.

2.11.2020 15:14

Klobouk dolů pane Rataji, tohle předčilo veškerá moje očekávání. 

Petan09

Hráč

20
2.11.2020 15:35

Supr update! Už se na něj těším. 

paprika43

Hráč

4
2.11.2020 15:41, naposledy upraveno 2.11.2020 15:44 uživatelem paprika43

Takže si mám prostě koupit nějakou dodávku nebo něco a přijedu někam, kde je ta ikonka toho náklaďáčku na mapě a dá mi to nějakej checkpoint, kam to odvezu a dostanu peníze?

Díky.

2.11.2020 15:47

@paprika43 - v podstatě to chápeš dobře... předpokládám, že můžeš být independent, nebo se přidat do nějaké kamioňácké frakce, která vznikne a ta třeba bude trucky půjčovat abys nemusel vyvalit tučnou vstupní investici, samozřejmě asi také za to půjčovné bude chtít něco, vzhledem k tomu že vyděláváš pro sebe. Ale to je asi na business plánu každé frakce. 

asi se nepletu, když předpokládám, že to bude fungovat jako převozy... F9 si naložíš náklad, dojedeš na vykládku, F9 vyložíš... možná to je jinak, třeba @Rataj rád doplní - ale to mi zní logicky

V případě tahače zapřáhneš návěs, odvezeš na checkpoint, vypřahneš.....?


2.11.2020 18:03

@Awoo není to na F9ce, prostě tam zajedeš s vhodným vozidlem a vyskočí ti tabulka dostupných zakázek (osekaná verze /tbook na tu konkrétní lokaci).

2.11.2020 19:34

Tak ale to je ještě lepší :)

 

Raikkonen

Hráč

7
2.11.2020 21:35

Jsem rád že se něco takového na server přidá, nebudu lhát a není to poprvé co tenhle systém vidím ale je to poprvé co ho vidím u nějakého RP serveru, co mě moc těší je, že tím prvním serverem je Skimo.

Pat000

Hráč

22
2.11.2020 22:04

To si kúpim vlastnú dodávku (na kamión asi nebudem toľko mať) a prevážať ten tovar? Tak ako to je v tej tabulke? Napr.  Z Farma > Do Jatka: Seno? Dá sa kúpiť aj dodávka menšia, alebo len kamióny?

2.11.2020 22:06

@Pat000 je tam dodávka za nějakých 300-400 ka nato abys to mohl vykonávat potřebuješ být ve frakci o čemž jsem bohužel nevěděl čili  jsem to kupoval sám zbytečně.

1 2 3 4


Powered by LeoSight IFS
LT~100