Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Otázka ohledně toho, co mám dělat při....


paprika43

Hráč

4
2.11.2020 15:35

Zdravim.

Měl jsem menší problém teď IC. Chtělo by to nějaký pravidlo nebo kontrolu pro ty postižený policajty na serveru. Stala se mi věc, kdy jsem přijel k autonehodě, byl tam zakázán průjezd a bylo nám řečeno, že tam můžeme počkat nebo to máme objet. Tak jsem se rozhodl, že tam počkám a sestoupil jsem z kola. Dále jeden nejmenovaný policista přišel a řekl, že mám kolo přeparkovat. Problém je, že já kolo ukradl a nebylo moje a bylo mi řečeno, že mám SVÉ vozidlo přeparkovat, říkal jsem že není mé, tak na mě zařval že to mam odparkovat, vytáhl taser a tasnul mě. IC nedělal nic, že by mi vzal občanku, aby věděl kdo vůbec jsem a dokonce mi ani neřekl že jménem zákona nebo co se to říká, prostě jen zařval a myslel si, že se z něho poseru a budu ho poslouchat. Další věc je že mě IC ani nepřipoutal, za což by měl mít IC taky nějaký pokárání od vedení a ani mě nepoučil o právech co mám. Takže IC udělal třeba tak 4 až 5 pochybení, když mě odvezl na stanici a chtěl mě vyslechnout, tak jsem mu prostě vyprávěl proč jsem neuposlechl ten jeho posranej řev, tak jsem mu řekl, že neřekl jménem zákona atd., tak se sebral, vzal mě a odvedl k celám. Tam jsem chtěl to nějak řešit, že chci někoho jiného a na vyšším postu, komu se můžu svěřit s tím, co si myslím o pochybení toho daného policisty, tak on i ten druhej ( znám jména ale nebudu je sem psát ) mě prostě IC odmítali a prostě strčili do jailu, a mam takovej pocit že ani nerpili nějaký předávání mé osoby bachařovi atd. 

Chtěl jsem se zeptat co mám udělat v téhle bezmocné situaci, kdy je ten otravnej policajt ještě k tomu admin a jelikož vim co se to za člověka tak bylo mi jasný, že kdykoliv se mu budu snažit něco říct tak dostanu akorát ban...

Díky.

2.11.2020 15:42

Tohle by mě osobně docela zajímalo. 

@neznamy#27 @neznamy#598 @Rataj 

2.11.2020 17:54

Pre riediť celú PSA ale to už je IC :) 

2.11.2020 18:09

Můžeš se IC odvolat na soud, který se tím bude zabývat.

jan38

Hráč

41
2.11.2020 18:15

Chovaji se jako dnesní mestaci tamhle nema rousku pak tamhle ale sam ji nema

2.11.2020 18:58

Už jsem sepsal zákon o policii, na jeho základě můžeš podávat stížnost, odvolávat se k soudu. Obecně můžeš celou dobu i bez tohoto zákona k soudu podat trestní oznámení na policii z libovolného pochybení, které jsi schopen prokázat.


Powered by LeoSight IFS
LT~48