Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

TrashRP, Non RP inj @kocvin

HyperkoCZ

Hráč

3
12.1.2025 20:15, naposledy upraveno 12.1.2025 20:35 uživatelem HyperkoCZ

Ahoj, dávám si žádost o unban z jednoduchého důvodu a to je že nevidim takový problém v tom co se právě stalo a to ted popíšu. Jel jsem z vysílače dělat elek. vedení a najednou jsem narazil do auta s tím že to z mé strany takový náraz nebyl a větší zranění by měla mít ta osoba v lambu z důvodu toho že celá přední čast auta narazila do dveří řidiče lamba a ani to nebylo tak rychlé ale s autem co jsem měl tak by to byl velký náraz. ZaeRPil jsem si injuries tak akorát na náraz z mého pohledu a řidič lamba z jeho pohledu, dal jsem si status zaeRPil /me a /do.

Tímto žádám Kocvina o unban popřípadě vysvětlení či zkrácení trestu děkuji.

12.1.2025 20:44

Ahoj, byl to čelní střet, kdy vozidla ve chvíli srážky jely cca 150 km/h, v takovém případě je potřeba v injures přitlačit, než jen nastavit status "krev z nosu, pohmozdena ldk, otres mozku, rozthle oboci". Zvláště když náraz šel přímo na levý přední roh vozidla, kde seděla tvoje postava. 

K TrashRP ti tady pošlu tohle:

Se zapnutým pásem se do volantu hlavou nebouchneš, dlouhodobě se tohle trestá jako trash. Zapracuj na injures a pokud si nevíš rady, tak po uplynutí banu požádej v /hc o jejich zaučení. Žádost zamítám.