Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Carlos Vargas – cop provoking, fear, non rp driving.

16.1.2025 21:32

Dobrý večer všem,

musím nahlásit hráče Carlos Vargas, protože to, co předvádí, už opravdu přestává být normální. Jeho cop provoking je tak očividný, že je jasné, že to dělá, protože mu to prostě dělá dobře. Stojí na místě, jen čeká, až po něm půjdeme, a jakmile se něco začne dít, přidá do toho ještě non RP driving a žadný Fear RP. Porušil tím pravidlo 30: Je zakázáno provokovat policejní jednotky nebo gangy a mafie k pronásledování.. Jeho chování nejen narušuje hru, ale kazí i atmosféru celého RP.

Přikládám video a také časy porušení pravidel,  aby jste nemuseli na to koukat celé. Video jsem nestříhal pouze jsem zamazal IC části aby to nikdo nemohl zneužít. 

Důkaz zde

• [0:01] – Stojí u benzínky. Jasně, někdo by mohl namítat, že neví že tam nesmí stát, ale když jsem hledaný, rozhodně se nepostavím  přímo vedle policejní stanice.
  • [0:27] – Zastaví se a IC se zasměje. Chápu, že IC to nemůžu vidět, ale právě proto to působí, jako by mi dával najevo, že to má na háku a chce, abych po něm šel. + ta jízda 
  • [5:31] – Stojí u pizzerie v Montgomery na chodníku s otevřenými okénky ani nevystoupí. Očividně jen čeká, až kolem pojede hlídka.
  • [12:24] – Děláme box, a on zvládne přetlačit mnohem větší auto. IRL by to bylo těžko proveditelné.
  • [12:27] – Kolega na něj míří zbraní, ale on si jede klidně dál. Tady už je diskutabilní Fear RP

P.S 2: Nejedná se o první případ cop provoking (Někteří kolegové to jistě potvrdí) bohužel to nemám natočeno ale tohle se tu děje skoro každý týden. 

P.S 3: možná někomu přijde, že to moc potím jak se tady říká ale tohle je i vlastně porušení pravidla 0. Jak tento hráč přispívá do RP světa ? Jen tím že nám dělá pursuit ? Děkuji nechci. To je vše přeji vám hezký zbytek dne, Mynyus Out.

16.1.2025 22:15

Ahoj, hráč byl potrestán.