Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Predaj luxusnej vily - San Fiero "Paradiso"

SilveR

Hráč

45
17.1.2025 13:01, naposledy upraveno 17.1.2025 13:24 uživatelem SilveR

Zdravím, mám dostupnú vilu k predaju z dôvodu nevyužitia. Ide o dosť nedostupnú oblasť čo sa týka nehnuteľností tak od toho sa bude odvíjať aj štartovacia cena. Nehnuteľnosť má kamerový systém s odosielaním na Cloud.

Obsah nehnuteľnosti

Spálňa - skriňa na oblečenie, široká manželská posteľ, 2 nočné stolíky, kreslo so sklenením stolíkom, TV, poličky na rôzné dekorácie, obrazy, miestnosť ma radiatorové vykurovanie.
Kancelárska miestnosť - Počítač s napojením na vonkajšiu kameru s kancelárskym stolom, tlačiareň, zásobovač vody, nástenka, skriňa, pas na bežanie, žinienka na cvičenie, TV, miestnosť ma radiatorové vykurovanie.
Kuchyň - Poličky na rôzne kuchyňské potreby, odpadkový kôš, zabudovanú širokú chladničku, ostrovček s posedením, trojstrannú kuchyňskú linku, rúra s digestorom(funkčné odvetrávanie), práčka, umývačka riadu, miestnosť ma radiatorové vykurovanie.
Kúpelňa - vaňa, sprchovací kút, skriňa, umývadlo, záchod, miestnosť ma radiatorové vykurovanie.
Obývačka - Pohovka pre 10+ ľudí, stôl, TV, skriňa, trezor, DVD prehravač, skôl na gulečník((funguje)), 2 x tágo, barový pult.  miestnosť ma radiatorové vykurovanie.
 Garáž - 1x zdvýhak, miesto pre 6/7 vozidiel(minimálne), stôl s potrebami pre každého kutila, tabula, systém na zachytávanie hmyzu. potrebné veci okolo domu, uložné barely, rebrík a pod..
Sklep - voľná miestnosť(môžete si z toho urobiť čokoľvek).

Fotoalbum nehnuteľnosti ((klik - opravené))

Vyvolávacia cena - 5.200.000.-kč
Minimalný prihoz - 250.000.-kč

**Vzor**
Meno a Priezvisko :
Čiastka :
Kontakt :

Odkupenie ihneď - 15.250.000.-kč
M

Kontakt 
612-699
mike.silver@post.ic

S pozdravom Mike Silver.

Apetit

Hráč

28
18.1.2025 12:35, naposledy upraveno 18.1.2025 12:37 uživatelem Apetit

Samuel Fuci 

6.000.000Kč 

samuel.fuci@post.ic / 566477

SilveR

Hráč

45
19.1.2025 17:45

Oznam

Nehnuteľnosť predaná mimo aukciu, ďakujem za pochopenie.

S pozdravom,
Mike Silver