Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Hledám církev pro správu kostela

19.1.2025 08:16

Rád bych oslovil církevní společenství, náboženské organizace nebo jiné duchovní skupiny, které hledají prostor pro své aktivity. Vlastním historický kostel, který si zaslouží zůstat místem víry, klidu a setkávání. Hledám společenství, které by se ujalo jeho správy a oživilo jej pravidelnými bohoslužbami a dalšími duchovními aktivitami.

Nabízím:

• Historický kostel: Kostel je ve velmi dobrém stavu, s bohatou historií a atmosférou, která podporuje duchovní zážitek.
  • Finanční podpora: Všechny náklady spojené s údržbou, opravami a provozem kostela jsem ochoten plně hradit. Váš hlavní úkol bude soustředit se na duchovní stránku a oživení kostela prostřednictvím bohoslužeb a dalších aktivit.
  • Spolupráce a podpora: Jsem otevřený diskuzím o jakýchkoli dalších potřebách nebo požadavcích, které by mohly přispět k úspěšnému fungování kostela jako aktivního centra duchovního života.

Očekávám:

• Pravidelné bohoslužby a duchovní aktivity: Hlavní podmínkou je, aby se v kostele konaly pravidelné bohoslužby, modlitby nebo jiné duchovní akce, které přinesou komunitě příležitost k setkávání a duchovnímu růstu.
  • Respekt k historii a duchovní hodnotě: Očekávám, že nový správce bude respektovat historickou a duchovní hodnotu kostela a bude se snažit o jeho zachování a oživení.

Pokud jste církevní nebo náboženské společenství, které hledá místo pro své aktivity, a máte zájem o tuto jedinečnou příležitost, neváhejte mě kontaktovat. Společně můžeme pracovat na tom, aby tento krásný kostel zůstal živým centrem víry a naděje.

Prosím, kontaktujte mě na emailové adrese donato.ortiz@post.ic pro více informací nebo k domluvení osobní schůzky.

-Donato Ortiz