Zdravím.
Rozhodla jsem se spustit aukci o svojí firmu White Company IČO 556.
Firma se primárně zaměřovala autodopravou. Firma má vlastní zakázky pro rozvoz, rozvážejí se dokumenty po hasičárnách a taky Gin po benzínkách atd. Její sídlo se nachází v Los Santos Verona Beach.
Majetek firmy:
Vozidla:
2x Suzuki Bandit
1x Mitsubishi Lancer Evo IX
4x Ford taurus
2x Adjutor S/Y (plachetnice)
1x Ford E250 Boxtruck
Nemovitosti:
hlavní sídlo
Jiné:
246 barelů ropy, (( 3 NPC v kanceláři na jídlo a pití ))
Licence firmy:
(( DELIVERY, STATS, WIRING, VEHPERMS, FUEL, BADGE, TRUCKER, NPC, SECURITY, 2x PRODUCT, TUNING, MECHANIC, OILRIG, GATE, SHOP ))
Aukce:
Vzor příhozu:
Jméno a příjmení:
E-mail a telefonní číslo:
Přihazovaná částka:
Počáteční částka aukce je 0 kč. Minimální příhoz činí 100 000 kč. Ideálně přihazujte pouze penězi, nikoliv jiným movitým či nemovitým majetkem. Držte se prosím vzoru příhozu. Anonymní příhozy nejsou možné. Aukce skončí, až mi bude vyhovovat poslední příhoz.
S jakýmikoliv dotazy či požadavky mě neváhejte kontaktovat jak na Postu, tak telefonicky.
lily.white@post.ic / 569004
Děkuji.
Lily White
Zdravím.
Rozhodla jsem se spustit aukci o svojí firmu White Company IČO 556.
Firma se primárně zaměřovala autodopravou. Firma má vlastní zakázky pro rozvoz, rozvážejí se dokumenty po hasičárnách a taky Gin po benzínkách atd. Její sídlo se nachází v Los Santos Verona Beach.
Majetek firmy:
Vozidla:
2x Suzuki Bandit
1x Mitsubishi Lancer Evo IX
4x Ford taurus
2x Adjutor S/Y (plachetnice)
1x Ford E250 Boxtruck
Nemovitosti:
hlavní sídlo
Jiné:
246 barelů ropy, (( 3 NPC v kanceláři na jídlo a pití ))
Licence firmy:
(( DELIVERY, STATS, WIRING, VEHPERMS, FUEL, BADGE, TRUCKER, NPC, SECURITY, 2x PRODUCT, TUNING, MECHANIC, OILRIG, GATE, SHOP ))
Aukce:
Vzor příhozu:
Jméno a příjmení:
E-mail a telefonní číslo:
Přihazovaná částka:
Počáteční částka aukce je 0 kč. Minimální příhoz činí 100 000 kč. Ideálně přihazujte pouze penězi, nikoliv jiným movitým či nemovitým majetkem. Držte se prosím vzoru příhozu. Anonymní příhozy nejsou možné. Aukce skončí, až mi bude vyhovovat poslední příhoz.
S jakýmikoliv dotazy či požadavky mě neváhejte kontaktovat jak na Postu, tak telefonicky.
lily.white@post.ic / 569004
Děkuji.
Lily White