Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náhlasenie hráča John Howard

SilveR

Hráč

45
včera v 20:48

Zdravíčko, chcel by som nahlásiť hráča John Howard z porušenia pravidiel : Zero Tolerance, Power Gaming.

Video - (( Klik sem že ))
Díky za klip Axo

Power Gaming - Nastúpil do vozidla v moment kedy som mu zablokoval dvere a videl to, v tom len využil systém hry tak mu to povolilo nastúpiť

Zero Tolerance - Písal som viz. klip a ignoroval to.

Prajem pekný zvyšok večera - SilveR

včera v 21:21

Powergaming:

V momentě, kdy jsem nastupoval do vozidla, tak jsi nestál přímo u dveří, což je vidět i na klipu. Kdyby jsi u nich skutečně stál, logicky bych ho těmi dveřmi udeřil, což by mohl roleplayovat. Situace mi tak nepřijde zpracovaná správně ani z jeho strany.

Zero Tolerance:
Zprávu jsem neignoroval úmyslně, ale v době, kdy ji psal, jsme už odjížděli. Chat byl navíc plný spamu, takže jsem ji ani nepostřehl. Na závěr bych chtěl dodat, že stát před policejním autem a bránit mu v pohybu není úplně zdravý rozum ale budiž. (Asi nový gangstaboy)

Nechávám posouzení na adminovi, ale za mě jsem žádné pravidlo neporušil. Mohu doložit pouze logy clip bohužel nemám. 

Matejos

Hráč

40
včera v 21:36

Bylo u toho 5 hráču, jelikož jsi IC spravy ignoroval pomaly po celu dobu tvého RP. Tak pred odchodom sa mike postavil ku cca stredu dveri, v tom si ho obišiel Mike prestal písať pisal už predtým než si ho začal obchadzať, následne prestal a presunul sa ešte viac do stredu dverí, v tom začal písať znovu a napriek tomu si nastúpil. Cez jeho osobu , prešla textura dveri vozidla. Nemám klip ale na videu je jasne vidieť po paralelnom prezreti si dverí že určite v urovni dverí stojí.

SilveR

Hráč

45
včera v 21:44

Ahoj Mynyus, je zjavne vidno na druhej strane vozidla (Tam kde je Theo) že stojím za urovňou spätného zrkadla tudíž, dvere blokujem, Videl si to aj ty, videli to aj ostatný, Tak tu prosím nehrajme na to čo "nieje" na klipe. Keď chceš niekoho posunuť "uderiť" dverami tak to ma byť logický zaerpené, predsa nejdeme to tu hrať ako TrashRPri na random udieranie niekoho. Keď ideš hovoriť že som si to mal zaerpiť tak mi povedz čo som mal zaerpiť ? Vyložene by si mi nič neurobil.(Ale nezaerpil si chýba bola čisto na tvojej strane lebo si to ignoroval a ty to vieš.) Keď chceš niečo takéto urobiť máš to zaerpiť, tak to neobracaj proti mne, ďakujem.

Správu si ignoroval úmyselne a je to aj vidno, chcel si proste čo najrýchlejšie utiecť z danej situácie. Tak snáď si tu nejdeme klamať že si ma neignoroval, vyložene som ťa zablokoval a ešte si ma obišiel, Videli to aj ostatný. 

Na koniec neviem čo tu ideš hovoriť o státím pred policajným autom. Všetko sa vyriešilo IC, Takže nie, fakt si to tu nezahráš na svoju stranu. :)

včera v 23:47

Ahoj @SilveR, osočuješ tady někoho z porušení pravidel, když se ti to zrovna hodí, ale sám je neznáš a neumíš dodržovat. Napadáš hráče za to, že pasivně neRPil odtlačení tvojí postavy dveřmi vozidla, ale sám si neRPil jejich zablokování tvojí postavou.
Což je vlastně jádro celého problému. Kdybys v té chvíli zaRPil třeba něco takového - /me se zády opírá o dveře vozidla a snaží se je blokovat proti jejich otevření, určitě by ses dočkal i reakce z druhé strany a jeho nereagování by samozřejmě porušení pravidel zero tolerance a PG naplnilo. 

Stížnost je neopodstatněná a nesmyslná, tím pádem jí zamykám, dobrou noc všem.