Zdravím, rozhodl jsem se podat vozidla typu Ford Mustang GT 4.7 V8 ročník 1966 a Dodge Charger 5.2 V8 ročník 1969.
Vozidlo prodávám z důvodu nevyužití, již mi akorát zavazí (vozidla jsou pod plachtou)
Nejdříve se vrhneme na Ford Mustang GT 4.7 V8 S Vin označením: 21693
Servis: Vozidlo má pravidelný servis oleje, na vozidle jsou všechny originální díly nájezd pouhých 269km.
závady: xxx
Motor: Kód High-Performance (Hi-Po): 271 hp (brutto) se speciálními úpravami. Tento motor byl označován jako K-Code.
Konstrukce: OHV (Overhead Valve), osmiválec do V.
Palivo: Benzín.
Protokol a foto vozidla:
Nyní se můžeme vrhnout na druhý vůz kterým je Dodge Charger 5.2 V8 s Vin označením: 27709
Servis: Měněný Olej a podvozek, vozidlo má taktéž bohaté motorové úpravy, přemapovaný ECU a spousta dalšího.
Závady: xxx
Motor: 383 cu in (6.3 L) V8 – Silnější varianta s výkonem až 335 hp.
Specifikace:
Brzdy: Kotoučové brzdy vpředu bubnové brzdy vzadu.
Převodovka: Standardně 3stupňová manuální.
Zavěšení: Torzní tyče vpředu, listová pera vzadu.
Protokol a foto vozidla:
V případě anonymní nabídky můžete mi jej zaslat na: Sajmon.Deabello@post.ic/496689
S pozdravem, Sajmon Deabello.
Zdravím, rozhodl jsem se podat vozidla typu Ford Mustang GT 4.7 V8 ročník 1966 a Dodge Charger 5.2 V8 ročník 1969.
Vozidlo prodávám z důvodu nevyužití, již mi akorát zavazí (vozidla jsou pod plachtou)
Nejdříve se vrhneme na Ford Mustang GT 4.7 V8 S Vin označením: 21693
Servis: Vozidlo má pravidelný servis oleje, na vozidle jsou všechny originální díly nájezd pouhých 269km.
závady: xxx
Motor: Kód High-Performance (Hi-Po): 271 hp (brutto) se speciálními úpravami. Tento motor byl označován jako K-Code.
Konstrukce: OHV (Overhead Valve), osmiválec do V.
Protokol a foto vozidla:
Nyní se můžeme vrhnout na druhý vůz kterým je Dodge Charger 5.2 V8 s Vin označením: 27709
Servis: Měněný Olej a podvozek, vozidlo má taktéž bohaté motorové úpravy, přemapovaný ECU a spousta dalšího.
Závady: xxx
Motor: 383 cu in (6.3 L) V8 – Silnější varianta s výkonem až 335 hp.
Specifikace:
Brzdy: Kotoučové brzdy vpředu bubnové brzdy vzadu.
Převodovka: Standardně 3stupňová manuální.
Zavěšení: Torzní tyče vpředu, listová pera vzadu.
Protokol a foto vozidla:
V případě anonymní nabídky můžete mi jej zaslat na: Sajmon.Deabello@post.ic/496689
S pozdravem, Sajmon Deabello.