Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

The Silent Order

26.1.2025 18:00, naposledy upraveno 26.1.2025 18:34 uživatelem dededtror

The Silent Order, později už jen jako TSO.

_________________________________________________________________________________________________________________

Celkové vysvětlení a shrnutí mého očekávání.

Nějakou dobu jsem přemýšlel nad tím, jak bude tato nelegální frakce pojatá, jestli to bude mafie, kartel, gang. Dospěl jsem k závěru, že bych to rád ponechal náhoděa naší frakci zatím pojal jako organizovanou zločineckou skupinu.

Jak bych vám popsal to, co děláme nebo budeme dělat a jaký chceme mít vliv na dění v San Andreas? Přemýšlel jsem, jak bych vám tu napsal různé body našich zájmů, došel jsem k rozhodnutí že to celé zkrátím a prozradím jen to, že naší frakci vystihuje naše jméno The Silent Order.

_________________________________________________________________________________________________________________

Vladan Stejskal, C-99.

Vladan, kluk pocházející z Běloruska. Narozen 10.10.1997 v hlavním městě Běloruska, Minsk. Vladan se narodil do společností uznávané rodiny. Žil v přepychu, byl vychováván především jeho otcem Artyomem

Otec, Artyom Stejskal.

Artyom na Vladana měl velký vliv, dával mu inspiraci a směr. Artyom nebyl sympaťák, byl to velice uzavřený člověk nenávistného a lhostejného charakteru.

Matka, Ljuba Stejskalová.

Ljuba, žena pocházející z chudých poměrů. Velice často pracovně vytížená. Vladanovi nevěnovala mnoho času což se následně projevilo na jeho velice mužské povaze která postrádá laskavost a rozvážnost.

Vladan a cesta z Běloruska.

V Bělorusku si Vladan své mládí užíval, byl obklopený tou nejbohatší třídou se zkresleným obrázkem o světě. Cituji: ,,Byla to nuda.” Říkal Vladan, život v přepychu ho téměř omrzel a v jeho pětadvaceti letech se rozhodl z Běloruska vycestovat.

Vladan a “cesta k moci” v San Andreas.

Na cestě za úspěchem to Vladan neměl a ani nebude mít lehké, jeho chování a velice vysoké ego ho často sráží k zemi. Během jeho pobytu v San Andreas ale narazil na lidi, kteří již měli zkušenosti a kontakty které jim cestu do podsvětí San Andreas výrazně ulehčily. Tito lidé mu stojí po boku až doteď a společně s Vladanem si říkají TSO.

((Jelikož jeho “cesta k moci” stále pokračuje, symbolicky zde nechávám místo pro další události a rozvinutí příběhu organizace TSO.))

((Pokud bys měl zájem o začínající illegal RP naší organizace, či bys chtěl přispět něčím, neváhej mi napsat na:  zlosyn2.o
((Ještě předtím bych rád řekl, že nestojím o rozpory s pravidly, proto vám prosím o to, aby jste se sami ujistili, jestli jste na toto RP připravení, nechceme žádné problémové hráče))