Zdravím, rozhodol som sa predať pár majetkov ktoré pre mňa už nemajú žiadne využitie.
Vyhradzujem si právo, ktorúkoľvek položku v tejto aukcií ponechať, v prípade že by sa mi ponuka nepáčila.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Garáž v Los Santos, Verdant Bluffs, číslo 227
Garáž v Los Santos, Verdant Bluffs, číslo 228
Fotky: *klik*
Oboje sú úplne identické, predám ich buď zvlášť alebo spolu.
Aukcia oboch začína na: 50.000 Kč
Minimálny prihoz: 25.000 Kč
-------- PREDANÉ --------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Motorka Harley Davidson Softail
VIN: 18xxx
Aukcia začína na: 50.000 Kč
Minimálny prihoz: 10.000 Kč
Výrobná stanica
Aukcia začína na: 1.000.000 Kč
Minimálny prihoz: 100.000 Kč
Vzor prihozu:
Meno a priezvisko
Kontakt
Názov položky (V prípade garáže aj číslo)
Prihadzovaná čiastka
ondrey.legenson@post.ic
S pozdravom, Ondrey Legenson
Zdravím, rozhodol som sa predať pár majetkov ktoré pre mňa už nemajú žiadne využitie.
Vyhradzujem si právo, ktorúkoľvek položku v tejto aukcií ponechať, v prípade že by sa mi ponuka nepáčila.
Garáž v Los Santos, Verdant Bluffs, číslo 227
Garáž v Los Santos, Verdant Bluffs, číslo 228
Fotky: *klik*
Oboje sú úplne identické, predám ich buď zvlášť alebo spolu.
Aukcia oboch začína na: 50.000 Kč
Minimálny prihoz: 25.000 Kč
Motorka Harley Davidson Softail
VIN: 18xxx
Aukcia začína na: 50.000 Kč
Minimálny prihoz: 10.000 Kč
Výrobná stanica
Aukcia začína na: 1.000.000 Kč
Minimálny prihoz: 100.000 Kč
Vzor prihozu:
Meno a priezvisko
Kontakt
Názov položky (V prípade garáže aj číslo)
Prihadzovaná čiastka
ondrey.legenson@post.ic
S pozdravom, Ondrey Legenson