Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban

Ironman1M

Hráč

5
3.11.2020 11:00

Včera večer jsem hrál na Skimu a utíkal jednému "gangu" motorkářú, následně s mým BMW 540i najel na chodník a udělal kotoul. Pak když jsem jim utekl tak sem se odpojil a ráno sem viděl že sem mněl ban. Pravděpodobně mi sepsali report ale neuvědomili si že vozidlo bugovalo s podvozkem a admin to nemohl řešit protože sem už byl Offline. Prosím tedy o vyjádření od admina co mně zabanoval nebo Unban.

3.11.2020 11:45, odstraněno 3.11.2020 11:46 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

bit

Hráč

54
3.11.2020 11:58

Ban za odpojení z RP akce máš v minulosti. A to že máš blbýho bavoráka nemusíš až tak důkladně popisovat. 

Nesouhlasím.

3.11.2020 12:21

Pokud to chápu dobře, ban jsi dostal za odpojení z RP akce. 
Tohle je samozřejmě dost blbý, když tě někdo nahání patnáct minut, pak se vlastní vinou vysekáš a utečeš do uličky a tam se odpojíš, když tě chtějí třeba zbít, nebo okrást, nebo pozvat na pivo...

každopádně pokud jsi musel jít off, bylo by fajn napsat "((hele kluci, musím jít off, tady máš litr co mám u sebe, passive jste mě prostě zmlátili na kaši, může být?))" 

předpokládám, že by souhlasili a vyřešeno bez problémů a porušení pravidel.

Ironman1M

Hráč

5
3.11.2020 12:25

Ne za odpojení ale díky tomu že mně to vyhodilo tak za Nerpení Injuries a NonRP driving.

sandlerino

Hráč

42
3.11.2020 12:33

Ban byl udělen mnou, za NONRP Driving a NONRP Injuries.

Vycházel jsem z požádání Toasta, který jako support nemůže udělit offline ban.

Pokud tě to vyhodilo kvůli handlingu, i tak jsi povinnen RPit.

Sandleríno out.

Ironman1M

Hráč

5
3.11.2020 13:00

Takže to že vám VCT špatně udělá handling je vlastně moje chyba když to neRPím? Minule když to admin viděl tak ten handling troška zmírnil a řekl že to nemám RPit a teď mi zase ty řekneš že to RPit mám? Mám v těch vašich pravidlech troška zmatek. Prosím tedy o podrobnější vysvětlení.

3.11.2020 13:52, odstraněno 3.11.2020 14:51 uživatelem

sandlerino

Hráč

42
3.11.2020 13:56

ANO VŠE SE MÁ HRÁT VE SOULADU S PRAVIDLY, TAKŽE BAN BYL BOHUŽEL OPRÁVNĚNÝ.

SÁM JSI SE K PORUŠENÍ PŘIZNAL A TÍMTO BYCH TO OZNAČIL ZA VYŘEŠENÉ.

3.11.2020 14:52