Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Cheating (map tracking)

1 2

2.2.2025 14:29

Ano, v podstatě něco takového říkám. Ale diskuze sem k žádosti už nepatří. Zde se hájí tvůj kamarád, který dostal ban. Ne ty, který jsi zjevně nečetl pravidla.

2.2.2025 14:52

Vím, že rád končíš svým slovem ale bohužel se ještě musím vyjádřit. Hledat díry a jinak pochopit pravidlo (Nevyložit si ho tak, jak se zrovna zachce administrátorovi v dané situaci) je veliký rozdíl.

Ono vlastně není tak dlouho co se tohle stalo, dostal jsem ban na 6 dní který byl oprávněný ale daný člen A teamu si v jeho výroku pravidlo přizpůsobil podle svého.

Snažím se tím říct, že normální člověk předpovídá že jsou pravidla sepsané tak, jak se prostě berou a brát se budou. Počítá s tím, že každý v A teamu je bude brát stejně a nebude si je jakkoliv ohýbat, což zde bohužel nefunguje.

Díky za křivé obvinění toho, že jsem nečetl pravidla a posílám pusu do vyhřátého křesílka!

ScruffyXd

Hráč

38
2.2.2025 18:16

Taky bych k tomuto rád něco řekl,z pohledu hráče který sním má nahráno XXX.

Xunusa,není úplně čistý hráč,má svojí historii s Tuleněm,a spoustu dalšíma,který na skimu dělaly Nepředstavitelně velkej bordel,a patřily do té sekty hráčů,která je kontraproduktivní. Ovšem bych rád poukázal na to,jak se postupem času změnil,a na to,jak jeho RP a příspěvek hernímu světu,se změnil z okrádání a podobných věcí,na pořádání akcí,a jiných,člověk který takřka před rokem neuměl dělat nic jiného než vzít HK a jít bezhlavě kropit,teď chodí do barů a dělá social,dokonce se anganžuje v IZS složkách,a jeho RP je od toho předešlého podstatně lepší.

Rád bych zde taky řekl,že Xunusa nepatří k těm zdatnějším v PVP combatu,existuje Několik klipů které si rataj může dohledat,sou i volně přístupné na YT,důkazem může bejt i přestřelka u Banky která byla nedávno,které se Xunusa zůčastnil. Člověk který by momentálně ty cheaty využíval,by nevystřílel půlku zásobníku do venuše,a druhou půlku někam do asfaltu. Přestřelek sním byla spousta,nebo minimálně těch,ve kterých se on né jeho vlastní iniciativou ocitl,všechny tyhle přestřelky většinou skončily jeho Player Killem s tím,že on nikoho nezabil. Rád vzpomenu akci zhruba 4 měsíce starou,kdy mu šlo u jeho Main postavu,která se po té přestřelce dostala do LP,kdyby byl časovanou bombou,tak by tu možnost využil,a ty cheaty použil pro to,aby se do toho Payasadas nepodíval,a tu kropku vyhrál. Tak se ovšem nestalo.

Myslím si,že každý víme,že Anticheat na skimu je dobrej,a nemá smysl aby někdo kdo ty stahuje něco takhle pochybného,to vůbec na skimu zkoušel zapnout. Přirovnání že už jenom to vlastnit,je špatný. Mě přijde jako kdyby ste chtěly banem potrestat někoho,kdo má Nelegálně vlastněnou kopii hry(Crack) Namísto originální hry. 

Aspoň takhle to vidím z mého hlediska. Snad sem tím nějak přispěl,a tenhle sloh nebude jenom nějakej výkřik do prázdna. (Na závěr uvedu,že pointa tohohle není Xunusu nějak obhájit,nebo něco jiného. Pouze sem chtěl sdělit svůj nezaujatý názor na celou situaci co tady vznikla.)

Peace.

4.2.2025 19:25

Ahoj, tak po dlouhém uvažování a porovnávání s nějakými staršími precedenty jsem došel k nějakým záverům. V tuto chvíli nemáme jednoznačný důkaz, že jsi použil cheaty u nás na serveru. Máme však důkaz, i tvé doznání, že cheaty máš a že jsi je použil na jiném serveru.

Je drzost se odvolávat, že to je tvoje věc. Není - jsi někdo, kdo se neférově zvýhodňuje nad jinými hráči (byť třeba někde jinde) a měl by ses nad sebou vážně zamyslet. My máme plné právo ti ten ban nechat a zacházet s tebou jako s cheaterem, protože cheater jsi.

Přesto ti dám šanci a tzv. benefit of the doubt. Tvůj ban na Skimu ti zruším, budeš však monitorován a pokud se k nám dostane cokoliv podezřelého, co by jen naznačovalo, že na Skimu jakýkoliv cheat používáš, budeš permanentně zabanován na celý portál bez jakékoliv možnosti unbanu - stejně jako všichni ostatní cheateři, kteří mi teď pravidelně brečí v emailu, že se polepšili. K cheaterům však máme nulovou toleranci. Kdo u nás cheaty použije si už u nás nikdy nezahraje.

Důvodem pro zrušení banu je skutečnost, že posledním hřebíkem do tvé rakve bylo něco, u čeho jsem se zmýlil. A na základě mého omylu jsem se pak dostal k důkazům, že máš v PC cheaty, byť ne spuštěné v době kdy jsem ti ban dal. A jen proto by to nebylo zcela fér. Vyjádření ostatních tu neberu v potaz a naopak mě spíše znechucuje jejich obhajoba cheaterů ať už na jiných serverech nebo jiných hrách.

Tohle je tvoje jediná šance a já ti důrazně doporučuji si ten virus z PC smazat. Správně bys v momentální chvíli měl mít ban na celé MTA za to že jsi cheaty použil a tím pádem by sis neměl zahrát ani u nás, ani kdekoliv jinde. Máš vlastně veliké štěstí, že tě MTA jako takové ještě nezabanovalo na celou platformu. A možná se to stane i dodatečně, až přijde další ban wave. Protože MTA nerozdává permanentní bany v době, kdy cheaty použiješ, ale hromadně po tom, co detekují všechny uživatele nějakého konkrétního cheatu. Takže je dost pravděpodobné, že dlouho ti to hraní MTA stejně nevydrží.

Rozhodl jsem se k tomu ale přistoupit stejně, jako kdysi když LeoSight AntiCheat (toho času součást Prospect klienta) u někoho detekoval cheaty na CS:GO při CS:S turnaji - jsi cheater a nemáš co dělat v kompetitivním prostředí, proto bude tvůj profil označen křížkem u anticheatu, což znamená, že se nebudeš moci účastnit žádných našich budoucích turnajů v jakékoliv hře.

Na Skimo tě ale pustím, a doufám, že toho nebudu litovat.

V tuto chvíli jsi nám jen zbytečně přidal práci.

Pro ostatní ještě dodám, že tohle není nějaké stanovisko, že v PC cheaty mít můžete, když je nepoužijete u nás. Ba naopak, tohle je jediný a poslední případ, kdy to takto vyhodnotíme. Nechť tento případ slouží jako poučení do příště pro všechny ostatní, že i jen instalace cheatů do MTA je něco co nebudeme tolerovat. Pro příště se nebudeme zdráhat banovat i jen to, že v PC máte cheaty. Nemáme slitování pro lidi, kteří záměrně ostatním hráčům kazí hru. Tento unban uděluji jen kvůli tomu, že ban byl udělen z 50% na základě omylu.

1 2