Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ahoj lidi

tefflondon

Hráč

1
2.2.2025 11:56

Úvod

Zdar lidičkové, jelikož jsem se momentálně stal novým členem tohoto herního portálu, rád bych se vám chtěl představit co jsem, odkud jsem, kolik mi je odkud jsem a tak dále.

Něco o mě

Jmenuji se Max, jsem z Brna a je mi 19 let. Již od 10 let se věnuji bojovým sportům - MMA,BJJ. Moje amatérské skóre je 6:1. Celkem často chodím s kámošema po klubech a užívám si hodně tvrdě svůj zatím bezstarostný studenstký život. Příští rok budu maturovat z oboru elektrotechnika-it, ve které jsem celkem průměrný, ale obor mě velmi baví. Moje oblíbený label je Posse, osobně se dobře znám se Sputnikem a Hoftykem, kdy jsme se před pár lety potkali v hospodě před jejich show a nějak jsme se začali bavit :d. Jsem takový chill guy, ale vyloženě nesnáším přechytralý lidi, nebo strášný pózerský lůzy.

Závěr

Doufám že si v této komunitě najdu místo mezi fajn lidmi, se kterými si budu rozumět a budu s celou komunitou vycházet.

Tak jo, doufám že to by o mě stačilo a teď už se jenom potkat na teamspeaku, nebo rovnou ve hře :d. Čus