Dobrý den, rozhodl jsem se prodat pár ze svých nemovitostí.
______________________________________________________________________________________________________________________
PRODÁNA NEMOVITOST Č.1
______________________________________________________________________________________________________________________
PRODÁNA NEMOVITOST Č.2
___________________________________________________________________________________________________________
A třetí taky poslední která se nachází v LS v Prickle Pine 2528.
Fotky najdete ''zde''
Aukce začíná na částce 0,.
Minimální příhoz aukce 0,.
V případě dotazů či zájmu o prohlídku mě kontaktujte na george.freedom@post.ic .
S pozdravem George Freedom
Dobrý den, rozhodl jsem se prodat pár ze svých nemovitostí.
PRODÁNA NEMOVITOST Č.1
PRODÁNA NEMOVITOST Č.2
___________________________________________________________________________________________________________
A třetí taky poslední která se nachází v LS v Prickle Pine 2528.
Fotky najdete ''zde''
Aukce začíná na částce 0,.
Minimální příhoz aukce 0,.
V případě dotazů či zájmu o prohlídku mě kontaktujte na george.freedom@post.ic .
S pozdravem George Freedom