Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o přepis záznamů v rejstříku trestů.

14.2.2025 14:30

Podatel: Arianna Schultz

Příjemce: Policie San Andreas

Věc: Žádost o přepis záznamů v rejstříku trestů.

Odůvodnění: Vážené vedení policie,

tímto dopisem Vás z důvodu nedávných událostí žádám o přepis mých záznamů v rejstříku trestů. Prvním zápisem je zápis z data 05.06.2024, kdy jsem byla zadržena policií, osobně panem kapitánem Zayasem z podezření z několika trestných činů a byla jsem společně s mým manželem 14 dní v cele předběžného zadržení. Mému muži pan kapitán Zayas v emailové korespondenci řekl, že tento záznam NESMAŽE, neboť se nejedná o zápis trestu, ale o informaci pro vrchní soud o tom, že osoba již byla v CPZ, a že tento zápis nebude způsobovat žádnou právní problematiku. Kámen úrazu je, že mne přesně tuhle problematiku způsobuje a tímto vás žádám o přepis tohoto záznamu na takové znění, aby bylo z toho znění poznat, že se nejedná o udělený trest, ale o CPZ a nezvnikaly mi právní problémy, které mi vzniknout ani neměly.

Druhým zápisem je rozhodnutí vrchního soudu se spisovou značkou S-1018. V rejstříku trestů mám momentálně překročení rychlosti o více než 50km/h a Řízení vozidla nezpůsobilého k provozu, no kvůli tomuto mi přibývají právní problémy. V době, kdy tento trest obsahoval ještě "obecné ohrožení" byla platná novelizace zákona o provozu na pozemních komunikacích, a to ta, že za překročení rychlosti NELZE člověka trestně stíhat. Vzhledem k tomu, že mne soud od obecného ohrožení osvobodil a já byla zatčena již v době, kdy člověka nelze stíhat za překročení rychlosti vás žádám o to, aby tento zápis nebyl v rejstříku trestů ale v rejstříku pokut, které v MDC je hned pod resjtříkem trestů a kam můžete též přidat záznam manuálně. Byť se v rejstříku trestů mohou vyskytovat i přestupky, kongres si na základě tohoto myslí, že nejsem trestně bezúhonná.

Děkuji,
Arianna Schultz.

Záměr: Přepis záznamů v rejstříku trestů.