Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tachograf


Petan09

Hráč

20
3.11.2020 19:14, naposledy upraveno 3.11.2020 19:50 uživatelem Petan09

Tachograf 

V realitě tento systém normálně funguje, ale samozřejmě je trochu odlišný. 

Systém by byl pravděpodobně pro nákladní vozidla, kamiony, autobusy. 

Jde o to že teď jezdí dost hráčů kamiony, autobusi třeba tři hodiny v kuse. A proto bych zavedl tachograf do těchto vozidel. 

Funkčnost systému

Systém by fungoval pomoc karty, kterou by si každý řidič nákladní dopravy musel obstarat na úřadě. Kartu by hráč musel do tachografu vložit a vlozil by jí pomocí textu na obrázku.

Karta by zaznamenávála jak dlouhodobě je již tahač v provozu, a po dvou hodinách by řidič musel udělá povinnou přestávku, trvala by 45 minut, poté by mohl znova legálně vyjet. (šlo by jet i bez karty, ale je riziko že vás chytí policie a pokud pojedete bez karty a projede kolem vás vozidlo PSA, členům ve vozidle to ohlásí že řidič jede bez karty) Je to další možnost pro řidiče jak obcházet zákon a přineslo by to více RP. Také mě napadlo že by tachograf zaznamenával rychlost, jelikož nákladního vozidla nesmí překročit 90 km/h tak by si kartu zkontrolovat a případně překročení rychlosti pokutovat.

 

Časy přestávek můžeme i změnit, ale pojďme o tom prodiskutovat. 

Petan09

 

Edit 19:23 - Hráči by mohl samozřejmě povinnou přestávku ignorovat, ale stejně jako s nezastrčenou kartou v tachografu, tak by vozidlo PSA které by jelo okolo nákladního vozidla upozornilo že řidič nedodržuje přestávku. 

4.11.2020 14:20

Všemi deseti pro, Tachograf by byl super, pokud bys chtěl jezdit trucker jobs, pokud nejsi "v práci" a jen si tak jezdíš, tak nesmíš vozit zakázku, na tachografu máš zapnutý "volno"

4.11.2020 14:33

Nad tachografem jsem uvažoval už do Truckers Update, ale chtěl jsem jej vydat co nejdříve. Určitě to zvážím do nějakého dalšího updatu.


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo