!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AUKCIA UKONČENÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdravím,
Rád by som predal formou aukcie svoju 2000 Mazda RX-7 . Vozidlo je špeciálne upravené pre drift takže nieje určené na bežnú komunikáciu. To ale neznamená že pár šikovných ručičiek ju nedokáže zase prispôsobiť na bežné jazdenie, to je ale samozrejme na vás. Je to projekt ktorý som bohužial využil len 3x na pár minút tým pádom je vozidlo ready aj na ďalšie jazdy. Auto je bez korózie, mimo jazdenia stálo v garáži. Tým že auto zatiaľ nieje určené k provozu na bežnej komunikácií, som auto ochotný na odťahovke doviesť pred odbor dopravy a následne tam, kam vozidlo budete potrebovať, samozrejme zadarmo.
Fotografie vozidla a protokol
Vyvolávacia cena začína na: 700 000 Kč
Minimálny príhoz je: 100 000 Kč
!Cenové ponuky posielajte výhradne pod tento inzerát!
!Vyhradzujem si túto aukciu kedykoľvek zrušiť bez udania dôvodu!
Vzor prihadzovania:
Meno Priezvisko:
Kontakt (post alebo tel. číslo):
Čiastka (v Kč):
Aukcia končí 24 hodín po poslednom prihodení. Danú osobu následne kontaktujem.
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať na môj post: mark.stack@post.ic
S pozdravom
𝑀𝒶𝓇𝓀 𝒮𝓉𝒶𝒸𝓀
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AUKCIA UKONČENÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdravím,
Rád by som predal formou aukcie svoju 2000 Mazda RX-7 . Vozidlo je špeciálne upravené pre drift takže nieje určené na bežnú komunikáciu. To ale neznamená že pár šikovných ručičiek ju nedokáže zase prispôsobiť na bežné jazdenie, to je ale samozrejme na vás. Je to projekt ktorý som bohužial využil len 3x na pár minút tým pádom je vozidlo ready aj na ďalšie jazdy. Auto je bez korózie, mimo jazdenia stálo v garáži. Tým že auto zatiaľ nieje určené k provozu na bežnej komunikácií, som auto ochotný na odťahovke doviesť pred odbor dopravy a následne tam, kam vozidlo budete potrebovať, samozrejme zadarmo.
Fotografie vozidla a protokol
Vyvolávacia cena začína na: 700 000 Kč
Minimálny príhoz je: 100 000 Kč
!Cenové ponuky posielajte výhradne pod tento inzerát!
!Vyhradzujem si túto aukciu kedykoľvek zrušiť bez udania dôvodu!
Vzor prihadzovania:
Meno Priezvisko:
Kontakt (post alebo tel. číslo):
Čiastka (v Kč):
Aukcia končí 24 hodín po poslednom prihodení. Danú osobu následne kontaktujem.
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať na môj post: mark.stack@post.ic
S pozdravom
𝑀𝒶𝓇𝓀 𝒮𝓉𝒶𝒸𝓀