Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Odtiahnutie firemných vozidiel

SilveR

Hráč

46
18.2.2025 18:19, naposledy upraveno 18.2.2025 18:23 uživatelem SilveR

Dobrý deň, dneska alebo kedy mi boli dané vozidla do odťahu zrejme nejakým administrátorom, nemá byť toto sťažnosť ale skôr nechápem ten význam. Ja chápem že keď sú vozidla vonku tak to nejakým štýlom zaťažuje oblasť ALE prečo keď si dokonca 2 KRÁT zažiadam o štátnu garáž ako má príklad Trego alebo iné firmy na to aby tam mali firemné vozidla tak mi to proste nedajú, Ja teraz nebudem investovať IC peniaze do toho čo nepotrebujem a čo potrebuje server, kde je ten problém? Keď nechcete aby som zaťažoval oblasť vozidlami tak mi tam tu štátnu garáž proste dajte, ja viem že tu ta možnosť je. Teraz aby som musel vytiahnuť všetky vozidla za neviem koľko peňazí za to že má server s niečím problém, totálne sa tu mieša IC svet s OOC a nedáva to žiadnú logiku, Tak vás žiadám aby mi bola pridelená štátna garáž na uskladnenie firemných vozidiel a na vozidla ktoré majú zamestnanci, pretože určite do toho nejdem teraz dávať IC peniaze.

Oblasť kam mi môžete dať tu garáž - Klík 
A ešte mi môžete vrátiť asi 120tisic za to že som to musel vybrať a všetko respawnuť takže áno je to tam znova.

18.2.2025 19:43

Ahoj,

Auta jsem ti odtáhl já, dokonce jsem tě předtím i varoval poznámkou, že nebudeme na náhodných místech po mapě zakládat lag farmy. Absolutně nerozumím tvojí stížnosti, nebo žádosti, nebo co to vůbec vlastně má být. Ty po nás chceš, abychom ti zadarmo udělali garáž, jako tomu bylo tenkrát, aby se ušetřilo na zátěži, kterou musí server snášet? To se ze mě, s prominutím, musíš dělat srandu.

Nechápu, kde v sobě nacházíš takovou drzost, po nás ještě požadovat odškodnění. Na serveru máme téměř 30 tisíc vozidel, z toho jich běžně je stovky poházených po celé mapě. V rámci odtahování vozidel máme jasně daná pravidla, která jsem dodržel. Vozidla nejsou ani na tvém pozemku a ty požaduješ náhradu... Garáž tam máš dokonce na tvou firmu napsanou, proč nepožádáš o přenahrání interiéru za něco většího? A že nechceš investovat IC peníze do své IC firmy? V tom ti asi jen poradím to, abys firmu tedy neměl...

Žádnou garáž ti zde zadarmo dávat nebudu, požádej si o přenahrání stávající garáže za garáž podzemní a na tom už se domluvit dokážeme.

Peace out,
magovec