Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ako vyriešiť padanie hry ? (Alebo 5 fps keď otvoríte mapu) Tu je návod

dnes v 11:19

Ahoj dlho som to riešil ale nakoniec sa mi to podarilo a rád by som sa s tým podelil ako to spraviť

Krok č. 1 :

Kliknite pravým na MTA spúštač, následne kliknite na vlastnosti, kompatibilita a zaškrknite "Tento program spustiť v režime kompatibilnom so systémom" Následne vyberte Windows XP (Service Pack 2). Úplne toto isté spravte aj z GTA San Andreas spúšťačom je pravdepodobné že už to tam bude. Dám sem odkaz na obrázok ako by to malo vypadať : https://imgur.com/a/Zfnv6Td

Krok č. 2 : 

Pokiaľ máte Ovládací panel NVIDIA tak si ho otvorte (Kliknete pravým na svoju plochu a vyberiete) Následne bežte do Spravovanie nastavení 3D. Tak a teraz

Filtrovanie textúr - anizotropná optimalizácia : VYP
Filtrovanie textúr - Kvalita : Je to uprímne na vás záleží od počítaču
Filtrovanie textúr - negatívne vychýlenie : Ohraničovať
Filtrovanie textúr - trilineárna optimalizácia : VYP
Kompatibilita s algoritmom OPENGL GDI : Automaticky
Maximálna snímková frekvencia : Doporučujem 60 FPS (Je to uzamknutie FPS pre všetky hry ja používam 144 lebo viem že to neklesne pod)

Keby sa toto nikomu nechcelo čítať prikládam znova screen: https://imgur.com/a/5WHRxQh

Každý to môže mať v inom jazyku to je dôvod prečo posielam aj obrázky.
Každopádne to by malo byť odo mňa všetko. Dúfam že pomohlo a pomôže. 
Chcem hlavne aj pomôcť novým hráčom ktorý môžu máť s týmto problém a preto ich to odraďuje aj od hrania, ja som to takto skorej mával a preto som chcel pomôcť.

S pozdravom Flick!

bit

Hráč

55
dnes v 12:36, naposledy upraveno dnes v 12:37 uživatelem bit

Ono ani přímo nejde o nastavení.. pro dobrý perfomance na Skimu nesmíš mít ani moc dobrej komp ani moc špatnej.. Tady tohle tvé nastavení může fungovat tobě a dalším třem lidem z deseti nebo taky všem. Největší kámen úrazu je nejspíš optimalizace samotnýho Skima..

Also - *klik*

dnes v 13:25

@bit Jako jo je to možné len som videl pár ľudí ktorým to fungovalo a funguje to aj mne a za pokus nikto nič nedá, možno to pomôže a možno nie. Každopádne ja mám 4070 a padalo mi to každu jednu minútu a teraz jedu 5 hodín v kuse a furt nič :D. Napadlo mňa toto aspon, prezdieľať to a vytvoriť toto. A verím a dúfam že aspoň pár ľudom to pomôže.