Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím o vysvětlení či voidnout celou situaci

olkar

Hráč

3
včera v 20:04

Ilegall rp

S Alexandrou Gregorovou jsme okradly jednu paní (Poppy Sergejov) paní byla po velké srážce a pádu z motorky a poté jsme jí okradly. Následně jsem jí škrtil asi cca 2 minuty teleskopem a poté jsem jí dal ránu teleskopem do hlavy, ano sice to bylo pěkně špatné rp ale to že si po tomhle všem pamatovala obličeje a celkově popis osob mi přijde trochu přehnané, a k tomu popsala celou situaci kterou Alexandre řekly u výslechu. Ano PSA mohly mít otisky prstů ale já jsem měl rukavice celou rp akci takže je nemožné aby mě nějak mohla vystopovat policie. Velká srážka s motorkou, pád z velkého kopce, dušení teleskopem 2 minuty, rána teleskopem do hlavy. Chtěl bych vysvětlení jak si mohla něco pamatovat protože tohle mi přijde fakt totální ..... aby si něco pamatovala po tomhle.

Satann

Hráč

29
včera v 23:02, naposledy upraveno včera v 23:03 uživatelem Satann

Ahoj, 

já pořádně ani nevěřím tomu, co jsem to právě teď přečetl. 

Jako první bych se tě chtěl zeptat, jestli ti přijde v pořádku a z hlediska i zdravého rozumu okrádat člověka, který byl sražený na kole a vypadá to, že potřebuje nějakou pomoc. No a k tomu ji ještě dvě minuty škrtit a mlátit teleskopem do hlavy. V pořádku? To by se snad hnusilo každému.

Jako druhé bych ti chtěl říct, že toto ilegální roleplay opravdu není, je to cirkus a fraška. Pokud to nezvládáš a neumíš hrát normálně, nehraj to prosím. Ušetříš práci adminům.

Dobrou noc. 

jan38

VIP

55
dnes v 03:02, naposledy upraveno dnes v 03:04 uživatelem jan38

Souhlasim se satanem, je otazkou casu kdy jsi budes hledat rpcko v legalni sfere se zakazem ilegalu. Radši se na to vyserte a neskodte rpçko ostatnim. Okradat zranene lidi je přehnané.

Reichard

Hráč

32
dnes v 04:18, naposledy upraveno dnes v 04:25 uživatelem Reichard

Vysvětlím ti to asi takhle. V pravidlech je napsáno, že ke ztrátě paměti dochází při PK, z čehož vyplývá, že jakékoliv roleplayování amnézie mimo PK záleží čistě na hráči, podle charakteru situace. Úder teleskopem amnézii způsobit nemusí, záleží na síle a místě úderu, ale pokud se tvá postava nepokoušela okrádanou osobu vyloženě zmrzačit nebo zabít, s největší pravděpodobností by se jí paměť po nějaké době vrátila. Okrást zraněného člověka je zvláštní, ale z RP hlediska dejme tomu okay. V realitě se najdou takové hyeny a já jsem jen pro to, aby na Skimu byla rozmanitost morálních alignmentů u IC postav, i když bys to neměl RPit zrovna ty, protože co okay už není, je dvouminutové škrcení a přetahování obuškem po hlavě člověka, kterého se snažíš jen okrást. To je čistý DM, pokud jsi k tomu neměl vážnější důvod, případně porušení onoho zdravého rozumu - obě akce by okrádanou mohly teoreticky zabít, což by si ani ten největší kriminálník netroufl riskovat kvůli obyčejnému muggingu. Nechci dělat předčasné závěry, ale myslím, že ses, bratře v Kristu, trošku self-reportnul. Nejdřív se nauč RPit a pak se pokoušej o hraní „temné strany".

dnes v 07:26

Ahojte, všem děkuji za rozsáhlá vyjádření. To co jsem ti zde chtěl odpovědět, za mě shrnul Reichard, za což mu děkuji. 

Tohle Vaše chování, které hraničí s PowerGamingem a Metabaitingem Vám nikdo tolerovat nebude. Oba moc dobře víte, že při okrádání již dávno nemůžete dávat PK a tak zneužíváte strach hráčů z nahlášení k tomu, aby jste je nabaitili, aby si nic nepamatovali.

Mohu tě ujistit, že takovéto chování hodlám nadále trestat. Je to hyenismus a je mi z toho zle. To jak si to ten hráč zaRPí je čistě na něm. To, že někoho uhodíte do hlavy neznamená automaticky, že si nic nepamatuje. Vy si můžete znemožnění identifikace zajistit přípravou na okrádání. To že tam jdete bez masky, je Váš problém. Voidovat ti to určitě nebudu, nes si IC následky, které sis způsobil.