Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

stižnost na jozef obstos,pravoslav hrdina Zdraví rozum,CarDM.Trash.

Stik12

VIP

15
dnes v 16:49, naposledy upraveno dnes v 16:50 uživatelem Stik12

ahoj/zdravím vysvětlím vam to od začatku byl jsem v MG a přišel tam pan pravoslav a řika jestli chodím k doktorovi atd že jsem tlustej a pak jsem mu řekl že je tupej jak poleno a pak prostě sme se hrotily tak jsme si řekli že pujdem do ringu co jedou za mnou tak mě začali ramovat atd a co jsme dojeli na benzínku tak mě 2 krat převratily a co jsem si do erpil inj tak se stalo tohle https://streamable.com/8qjrb0 tohle asi ukaže vše
budu rad za odpověd 
Zdraví Stik12

Looney

Hráč

1
dnes v 17:15, naposledy upraveno dnes v 17:25 uživatelem Looney

Sťažnosť je mierená na mňa a vidím tu celkom nepravdivé veci, takže tu napíšem pravdu pre riešiaceho admina. Keďže erpím postavu bývalého doktora a všimol som si že má tvoja postava nadváhu, slušne som sa popýtal ale ty si sa začal hrotiť. To sa strhlo v bitku, ktorú som vyhral. Potom sme šli do ringu, ty si sa celú dobu neskutočne lagoval - až portoval do cesty. Tak vznikli tie rámy o ktorých tu píšeš. Portol si sa nám do cesty pri prvom ráme, odletel si do steny. My sme si zaerpili inj a ty taktiež. Potom sa toto opakovalo asi 3x, kde už si si tie INJ moc nerozširoval. Iba my. Poriadny status si si nenapísal ani pri poslednom ráme, kde si sa 2x pretočil cez strechu. Tvoje inj mi ale neprišli vôbec adekvátne, status si si sice napísal, ale nejak sa nezdalo že by tvoja postava cítila bolesť. Práve naopak, vystúpil si a chcel si to riešiť s PSA. Vtedy som som zpanikáril, pretože si vedel moje celé meno a aj kamošové krstné meno. Taktiež SPZ nášho vozidla. Takže som nastúpil do nášho vozu a zhodil som tvoje auto do kanálu, aby bolo nepojazdné a nemohol si sa dostať tak skoro na PSA stanicu, ked ja s kamošom utečiem od miesta nehody. To auto by už sice bolo nepojazdné, ale ked som videl ako erpíš a ako sa chováš, tak som ho radšej znepojazdnil scriptovo. Pretože by si to podľa mňa neerpil. Potom som ťa ešte zhodil do kanálu, aby si nemohol zavolať PSA a aby si mal šancu na strátu pamäte. To som tam spadol aj ja, a to som si aj zaerpil INJ.

Nechápem prečo tu nahlasuješ aj môjho kamaráta, keď hlavný aktér akcie som ja.

Niesom si vedomý žiadneho porušenia pravidiel. Ale na tvojej strane k porušeniu určite došlo. - Ale nechám na posúdenie adminovi.

Toto téma právě čte 1 uživatel: Looney