Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh na vypnutie scriptu s chorobami

SilveR

Hráč

47
dnes v 08:54

Ahojte, tento návrh vznikol na základe toho že vidím že ani ZZS samostatná nemá o tento script záujem, nevenujú sa tým odberom, teda minimálne čo sa týka postu. A čo si budeme hľadať niekoho(mimo budovu ZZS) kto pracuje v ZZS a môže dávať odber + lieky tak je skoro nemožná vec. 

Je mi jasné že tento script mal umožniť nejaké realnejšie RP ale myslím si že to aby mi to každý mesiac hodilo jeden krát nejakú chorobu(zrejme 3x H1) tak fakt to už človeka nebaví. Ľudia to už ani NeRPia ako nejakú chorobu, proste to majú lebo sa im to nechce riešiť ani nič podobne. 

Mal som v pláne písať na súd nech sa vytvorí lekáreň a budú sa tam dávať lieky na základe vyplneného formulára, ale to prináša ďalší script. Možno by to bolo lepšie, hráčov by to aj prestalo hnevať ale verím že aj tak by ich to nebavilo riešiť. 

ZZS je s aktivitou čo sa týka tohto proste skoro nulová preto nevidím vyznám držať zapnutý tento script na servery. Svoj pohľad na vec môžete napísať dole, ale mňa už osobne nebaví toto riešiť každý mesiac. (Doslova 3ti krát v rade zrejme ta istá choroba ktorej sa ani vyhnúť asi nejak nedá a áno respirátor som mal a malá ho aj ta druhá osoba.)

Prajem pekný zvyšok dňa,
SilveR 

Holub

Hráč

56
dnes v 09:02

On je to hlavně průšvih pro ty, co hrajou v nestandardní dobu. To si pak užijou tu správou zábavu, neboť buďto ti tam z těch dvou lidí, co jsou online a mohou s tím něco udělat, mají oba social RP, nebo jsou polomrtví a rovnou vytuhli u počítače. 

A pak domlouvat řešení něčeho, k čemu se ten člověk pak po měsíci zase vrátí, je skutečně demotivující. Vím o tom své z dřívějška, dodnes o tom ví své třeba Peťan, který si tohle užívá od začátku měsíce. 

Space

Hráč

4
dnes v 10:33

Čauko

Rád bych se k tomu taky nějak vyjádřil.

Je hezké, že tento script má přispět k realističtějšímu RP a také motivovat hráče, aby chodili na testy a dostávali léky. Problém ale je, že na serveru je prakticky k ničemu, protože ZZS má nulovou aktivitu. Hráče pak nebaví pořád někoho prosit, aby jim udělal test a předepsal léky, takže tu nemoc už jednoduše neřeší jak psal Silver.

Jsem zastáncem toho, aby se script vypnul, protože mít třikrát do měsíce nemoc je fakt otravné. Nejen kvůli tomu, že se to dál šíří mezi hráče, které už nebaví být pořád nemocní, ale i proto, že ZZS už to prostě nechce řešit. Na začátku je to možná bavilo, protože to bylo něco nového, ale teď už na to mají jiný pohled.

To je asi tak všechno, co jsem k tomu chtěl napsat.

Přeji hezký den, Space.

dnes v 15:54

Systém nemocí už se řešil mnohokrát, zmírnil jsem ho natolik, že i s minimální aktivitou ZZS by mělo být nemožné, aby se něco rozšířilo po celém serveru. Šance něco chytit jsou od původní implementace drasticky snížené, je tam lhůta kdy nejde chytit stejnou nemoc znova a podobně.

Problém je spíše dostupnost léků a testů, a já bych si dovolil tvrdit, že je to IC problém. Přecijen zezačátku tu byl zájem ze strany 3 skupin hráčů o vývoj a distribuci léků, avšak tento systém je nevyužitý a teď si to už ani nikdo netroufne, když je to z hlediska IC zakázáno zákonem.

A je škoda, že ZZS to nestíhá, nebo vůbec neřeší. Ten skript nabízí spoustu RP možností a věřím tomu, že kdyby nemoc byla skutečně vzácná záležitost, třeba by to jak pacienty tak ZZS i více bavilo RPit. Toho lze i bez úprav systému snadno dosáhnout IC cestou, ale to se nestane a ačkoliv nerad zasahuju do IC dění OOC cestou, jsem si vědom, že tohle lidi trápí a zkusím s tím ještě něco vymyslet.

jan38

VIP

55
dnes v 16:57, naposledy upraveno dnes v 17:46 uživatelem jan38

Kámen urazu je hlavně v tom kdo ty leky muže vydavat testy ti udela EMT, a ted paramedic kterých sotva na serveru je a nemají spíše čas bud jsou na postavach kde nejsou v ZZS nebo erpí social a sotva dojdou do te služby. a ani bych se nedivil kdyby lidi otravovali hrače co maji postavu na paramedice na discordech zda budou dneska na skimu aby jim mohli vydat lék.

IRL v každe nemocnici je doktor a delaji to 8 hodin denne od pondeli do pátku. Takovou věc nejde implementovat na skimu. Maximálne dodat npc kterej ti dá lek podle vysledku testu