Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

(NÁVRH) Pro HZS

dnes v 00:06

Přeji všem bedlivým čtenářům, krásný dobrý den.

Chtěl bych přidat pro HZS jednu ulehčující věc.

Aby při pravém kliknutí na jakékoliv vozidlo. Tam bylo převrátit.

A převratilo by to vozidlo na střeše zpět na kola. A dát tam takový ten timer.

Všichni ho jistě moc dobře známe. Takový to kolečko který se postupně vyplňuje celé do bílá.

Myslím si, že HZS by se to určitě hodilo. Jelikož neni úplně přijemné že když je auto přetočené.

Tak čekat na report než nějaký admin ho přijme a přetočí auto zpět na kola. Je to až nesmyslně zdlouhavé.

A obzvlašť večer! Kdy admin vůbec nebere reporty. Absolutní nesmysl. Človek se nedočká a proto musí zvolit..

Jinou taktiku jak přetočit to danné vozidlo. Vše se to zaRPí a čeká se jen vlastně na toho admina kdy to přetočí.

Proto bych přidal ten timer na přetočení vozidla pouze pro HZS.

S tím že to i vypíše zakladní věci jakože třeba přidělali háky za vozidlo a začali ho navijákem točit.

Mohlo by se i do toho přidat chance, jestli se jim to povedlo nebo ne.

Děkuji všem, za přečtení.

dnes v 01:47

Čus! Tento návrh jsem již také dělal a je to poměrně dost dlouho, doteď se nepodařilo se dostat k vyjádření či nějakému verdiktu sice je to to samé ale chápeme se.

Pro návrh určitě jsem.

Filipkko Pís out.

Reichard

Hráč

32
dnes v 01:56, naposledy upraveno dnes v 11:11 uživatelem Reichard

Jakožto HZS RPer bych tuhle možnost určitě ocenil. Ještě bych si dovolil rovnou navrhnout i další důležitou věc, která by nejspíše částečně vyřešila i tento problém, a to sice možnost použít naviják na všechny vozidla, nejen na ty, co jsou ve vodě. Často se stávají i případy, kdy třeba kamion po nehodě blokuje vozovku. Odtáhnout ho obyčejnou odtahovkou by byl powergaming a jediná logická možnost by samozřejmě byla ho odtáhnout alespoň ke krajnici s VYA a potom zavolat pasivně FDLS/SF/LV s pokročilou technikou. Skriptově to ale nejde, takže pokud má ten kamion navíc zatáhnutou ručku (to se dělá automaticky po /zzs), tak se s ním nedá vůbec hnout.

//EDIT: Pardon, odtahování kamionů odtahovkou se, vzhledem k omezeným možnostem, toleruje, což jsem nevěděl.

Kaizen

Hráč

40
dnes v 08:59

Jakožto bývalý "HZS RPer" bych do toho určitě zakomponoval logování, kdy byl příkaz využit a kým, aby se předešlo jeho zneužívání. Všichni víme, že i takoví lidi se najdou. ✌️