Hodím to i sem, možná to něčemu pomůže...
🔴❗ VÁŽNÁ ŽÁDOST O POMOC ❗🔴
⠀
Ať už o mně máte jakékoli mínění, zkuste na chvíli odložit předsudky. Tohle se může stát každému – každý, kdo má všeobecně k autům a k vlastnímu majetku vztah, jistě pochopí vážnost této situace.
⠀
Bylo mi odcizeno auto, které bylo řádně zabezpečeno. Pokud máte jakékoli informace nebo jste auto někde zahlédli, prosím, kontaktujte buď mě, nebo PSA.
⠀
➡️ Rok výroby: 1969
➡️ Značka a model: Dodge Charger 426cu HEMI
➡️ Barva: Hnědo-černý polep (Fotografie: ratt.cz/WORA)
➡️ SPZ: RC1 70CG
➡️ VIN: 501
➡️ Další poznávací znaky: Na pravé zadní straně karoserie je samolepka v barvě SA. Vozidlo je motorově speciálně upraveno.
➡️ Datum a místo krádeže: 15.–16. 3. 2025, Los Santos, Temple (noční hodiny)
⠀
Odměna za informace, které povedou k nalezení vozidla, bude štědrá.
⠀
❗ Prosím pouze o seriózní informace. ❗
⠀
Pokud máte jakékoli informace, kontaktujte mě na natalya.kovalijova@post.ic nebo volejte PSA na 911.
⠀
Děkuji za vaši pomoc! 😟
Natalya Kovalijova
Hodím to i sem, možná to něčemu pomůže...
🔴❗ VÁŽNÁ ŽÁDOST O POMOC ❗🔴
⠀
Ať už o mně máte jakékoli mínění, zkuste na chvíli odložit předsudky. Tohle se může stát každému – každý, kdo má všeobecně k autům a k vlastnímu majetku vztah, jistě pochopí vážnost této situace.
⠀
Bylo mi odcizeno auto, které bylo řádně zabezpečeno. Pokud máte jakékoli informace nebo jste auto někde zahlédli, prosím, kontaktujte buď mě, nebo PSA.
⠀
➡️ Rok výroby: 1969
➡️ Značka a model: Dodge Charger 426cu HEMI
➡️ Barva: Hnědo-černý polep (Fotografie: ratt.cz/WORA)
➡️ SPZ: RC1 70CG
➡️ VIN: 501
➡️ Další poznávací znaky: Na pravé zadní straně karoserie je samolepka v barvě SA. Vozidlo je motorově speciálně upraveno.
➡️ Datum a místo krádeže: 15.–16. 3. 2025, Los Santos, Temple (noční hodiny)
⠀
Odměna za informace, které povedou k nalezení vozidla, bude štědrá.
⠀
❗ Prosím pouze o seriózní informace. ❗
⠀
Pokud máte jakékoli informace, kontaktujte mě na natalya.kovalijova@post.ic nebo volejte PSA na 911.
⠀
Děkuji za vaši pomoc! 😟
Natalya Kovalijova