Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nox Logistics

DaveReekular

Hráč

18
23.3.2025 17:47, naposledy upraveno 23.3.2025 18:53 uživatelem DaveReekular

Zdravím, 
my jsme firma Nox Logistics. Konkrétněji jsme firma, která se specializuje na logistiku. 

Firma se spíše začala rozjíždět na začátku března roku 2025, kdy jsme měli skromný pozemek a jednu kancelář (neboli byt předělaný na kancelář, o obojí v době psaní probíhá aukce : Pozemek : https://leosight.cz/forum/topic/21629, "Kancelář" : https://leosight.cz/forum/topic/21630)

Díky dřině jsme byli schopni se posunout, konkrétně do pozemku v ulici Market v Los Santos, konečně jsme se z jedné "kanceláře" přesunuli na 4 pro vedení firmy. To bych posoudila za velký úspěch v tak krátkém časovém intervalu.

Na počátku tohoto všeho stáli 2 lidé :

Majitelka firmy - Tracy Noxova a dnešní Výkonný ředitel - Katsuki Ryoma, já osobně jsem se přidala teprve dosti nedávno, ovšem si myslím, že jsem za tu dobu dokázala kapku "pozdvihnout" tuto firmu.

V dnešní době vlastníme několik vozů typu Mercedes Benz, Ford Focus a Chevrolet K5 Blazer, poté samozřejmě ještě vozidla pro vykonávání Opravy elektrického vedení, což nás přivádí k tomu. Co můžeme člověku co čte tento "úvod" naší firmy poskytnout?

Nabízíme dvě pracovní pozice :
Opravář elektrického vedení : Nutnost mít řidičský průkaz skupiny B a úsměv na tváři při vykonávání práce :)
Doručovatel balíčků : Úplně stejné nutnosti, jako u Opraváře elektrického vedení.

Taktéž v době psaní tohoto úvodu začala soutěž o vůz značky BMW pro zaměstnance. Budeme rádi, když se zapojí co nejvíce lidí.

A co stačí vlastně udělat pro zapojení se do firmy?

Pokud jste právě přítomni, když dáváme inzeráty o nabírání, tak stačí zavolat a do půl hodiny můžete být součástí firmy. Taktéž to jde tím zdlouhavějším procesem neboli napsání nám na post.ic schránku. (Kontaktní údaje budou uvedeny dole).

Obecně doufáme, že zvládneme do San Andreas přivést další úspěšnou firmu. Zatím máme sice 2 "zaměření", ovšem by jsme rádi do budoucna investovali i do kamionové dopravy, což se nám doufám vydaří.

Kontaktní údaje

Tracy Noxova

📞 - 436-106
📩 - tracy.noxova@post.ic

Katsuki Ryoma

📞 - 817-404
📩 - katsuki.ryoma@post.ic

Zoe Coste

📞 - 637-592
📩 - zoe.coste@post.ic

Doufám, že jste právě získali trochu povědomí o tom kdo jsme a doufám že alespoň někoho z těch kdo toto četl uvidím na pohovoru :)
Zoe Coste