Ahojte, dlouho jsem uvažoval zda-li se představit či ne ikdyž mě tu vlastně někteří znáte díky mé postavě Sajmon Deabello.
Jmenuji se Filip prézdívkou Filipkko pocházím z moravskoslezského kraje, mými zájmy je MMA, motocross, a koloběžky(streest). Na skimu působím cca 1rok a pár měsíců dost banů a vlastně polovina zbytečných a taky jsem se naučil co je to RP, vlastně mě sem dotáhli kamarádi z vesnice kteří tu dávno nehrají, na skimu mám něco okolo 3000hodin z toho asi 120 proafkovaných na výplatách jako každý zde z nás.
Za tu dobu co tu hraji jsem poznal neskutečně moc fajn lidí a díky nich se mé RP oživilo a díky tomu jsem přišel na to, co je to RP... není to jen hra, ale vlastně taková fajn komunita, i přes ti chyby, útoky, hroty co zde jsou tak se vše hodí vždy do kupy.
Potkal jsem zde fajn lidi kterým chci fakt hodně poděkovat a rád bych je zde zmínil... jako první tu je jedna slečna... @Seidh, s ní jsem prožil neskutečné RP a díky ní vím co je to konečně SocialRP a celkově jsem s ní prožil neskutečnou srandu jak IC tak OOC nikdo by neuvěřil ale i z virtuálních kamarádů co potkáte ve hře se dokážou udělat i OOC kamarádi. Taky bych chtěl určitě zde zmínit jednoho fajn chlapa kterej je za mě na Top.1 kde jsme se seznámali v pouhých PMS na Traffic stopu, doteď se bereme jako bratři @Kokolino, brácho zrovna u tebe jsem to nečekal ale sedl si mi neskutečně moc a rád bych tě v tomhle Topicu i zmínil bavíme se taky nějakou tu dobu a těším se na náš meet o prázdninách! 🤓
Taktéž chci poděkovat i těmto hráčům jako je @Zlaticekdemeter @MrKys @domn @Artusik1233SK a i @Wright taktéž @Widgha.
Taky nevynechám @tootsao, jsi felák prostě, doufám že ti přihláška klapne věřím ti a držím ti palce!
S těmito lidmi a dalšími jsme sloźili fajn bandu kde jsme každej večer driftovali, super RP byla opravdu sranda plno utopených aut kdy nás musel Flája zachraňovat spíše naše auta z Vody. Je opravdu hodně lidí od kterých si ani nepamatuju jméno ale toto jsou ti hlavní které jsem si oblíbil a zažil s nimi fakt parádní RP.
Taky nezapomenu zmínit mýho oblíbence mezi všema a tím je @Havliii, to je prostě chábr, je to felák mám ho fakt moc rád... ale chci Vám říci, nic se nemění na trestech či spravedlnosti u ostatních hráčů, furt je k němu repsket, žádné nadržování vše je vždy férově.
Abych se přesunul k sobě jelikož to je představení, rád bych zmínil že jsem Cholerik ale i tak se to snažím překonat, jako jste si mohli povšimnout dnes na Leo dc, nechám se snado vyprovokovat jedním nebo pohou větou ale furt se s tím snažím pracovat. Nutno zmínit mám i fajn partu se kteoru chodím často ven úplně kamkoliv, jezdíme, či navšťevujeme různá místa... né nejsem orpavdu "nolifer" i já a spousta dalších co se pohybují na skimu mají i reálnej život.
(nově začínám Rpit i s @FerryCZ těším se na naší cestu!)
Chtěl bych říct na závěr, jakejkoliv problém ať je to už skrze hru či v reálném životě nebojte se to nékomu napsat či říct, můžete i mě, jsem extrovert a naslouchám každému, rád se pobavím a vytvořím si i přátele jako mohli někteří poznat.
Menší představení a seznámení se s mými kamarády je u konce,
Užívejte večer či ráno, Filipkkou out pííííís!🤟✌
Ahojte, dlouho jsem uvažoval zda-li se představit či ne ikdyž mě tu vlastně někteří znáte díky mé postavě Sajmon Deabello.
Jmenuji se Filip prézdívkou Filipkko pocházím z moravskoslezského kraje, mými zájmy je MMA, motocross, a koloběžky(streest). Na skimu působím cca 1rok a pár měsíců dost banů a vlastně polovina zbytečných a taky jsem se naučil co je to RP, vlastně mě sem dotáhli kamarádi z vesnice kteří tu dávno nehrají, na skimu mám něco okolo 3000hodin z toho asi 120 proafkovaných na výplatách jako každý zde z nás.
Za tu dobu co tu hraji jsem poznal neskutečně moc fajn lidí a díky nich se mé RP oživilo a díky tomu jsem přišel na to, co je to RP... není to jen hra, ale vlastně taková fajn komunita, i přes ti chyby, útoky, hroty co zde jsou tak se vše hodí vždy do kupy.
Potkal jsem zde fajn lidi kterým chci fakt hodně poděkovat a rád bych je zde zmínil... jako první tu je jedna slečna... [user:14118], s ní jsem prožil neskutečné RP a díky ní vím co je to konečně SocialRP a celkově jsem s ní prožil neskutečnou srandu jak IC tak OOC nikdo by neuvěřil ale i z virtuálních kamarádů co potkáte ve hře se dokážou udělat i OOC kamarádi. Taky bych chtěl určitě zde zmínit jednoho fajn chlapa kterej je za mě na Top.1 kde jsme se seznámali v pouhých PMS na Traffic stopu, doteď se bereme jako bratři [user:5176], brácho zrovna u tebe jsem to nečekal ale sedl si mi neskutečně moc a rád bych tě v tomhle Topicu i zmínil bavíme se taky nějakou tu dobu a těším se na náš meet o prázdninách! 🤓
Taktéž chci poděkovat i těmto hráčům jako je [user:12931] [user:11815] [user:3306] [user:393] a i [user:29] taktéž [user:7455].
Taky nevynechám [user:13859], jsi felák prostě, doufám že ti přihláška klapne věřím ti a držím ti palce!
S těmito lidmi a dalšími jsme sloźili fajn bandu kde jsme každej večer driftovali, super RP byla opravdu sranda plno utopených aut kdy nás musel Flája zachraňovat spíše naše auta z Vody. Je opravdu hodně lidí od kterých si ani nepamatuju jméno ale toto jsou ti hlavní které jsem si oblíbil a zažil s nimi fakt parádní RP.
Taky nezapomenu zmínit mýho oblíbence mezi všema a tím je [user:6007], to je prostě chábr, je to felák mám ho fakt moc rád... ale chci Vám říci, nic se nemění na trestech či spravedlnosti u ostatních hráčů, furt je k němu repsket, žádné nadržování vše je vždy férově.
Abych se přesunul k sobě jelikož to je představení, rád bych zmínil že jsem Cholerik ale i tak se to snažím překonat, jako jste si mohli povšimnout dnes na Leo dc, nechám se snado vyprovokovat jedním nebo pohou větou ale furt se s tím snažím pracovat. Nutno zmínit mám i fajn partu se kteoru chodím často ven úplně kamkoliv, jezdíme, či navšťevujeme různá místa... né nejsem orpavdu "nolifer" i já a spousta dalších co se pohybují na skimu mají i reálnej život.
(nově začínám Rpit i s [user:2433] těším se na naší cestu!)
Chtěl bych říct na závěr, jakejkoliv problém ať je to už skrze hru či v reálném životě nebojte se to nékomu napsat či říct, můžete i mě, jsem extrovert a naslouchám každému, rád se pobavím a vytvořím si i přátele jako mohli někteří poznat.
Menší představení a seznámení se s mými kamarády je u konce,
Užívejte večer či ráno, Filipkkou out pííííís!🤟✌